Esrarse Ben sürekli ekşi aserdim bir uygulamada ekşi aşerince erkek oluyormus yazıyordu doğru çıktı 💙
espalp Mutlubebegim tatlı yediğimde midem bulanıyor hala 🤷♀️ O yüzden tüm bu belirtilerle etrafımdaki herkes kız dedi. Tek erkek diyen bendim😂 bakalım değişir mi bilmiyorum🤷♀️
Pamuk34 Mutlubebegim kizimda asiri tatli cekti suan erkek en basindan beri tatlidan tiksindim eksi yedim kizda asiri sinirliydim gergin ve cok uykuya duskundum erkekte cok rahat relax uyku hic yok ...
Pamuk34 Mutlubebegim ayrica erkekte cok kilo aldim kizda O kadar degil bide kizdada erkekte hep kasiklarimda agri oldu hic belde olmadi bende oda degisiyo yani kisiye gore cnm
AynurDemir Valla göstermeyince kız diyolar inanma benim bebegimde göstermedi gostermedi, 7 aylikken erkek oldugunu ögrendim 🤗🤗
haziransekiz Mutlubebegim benim ayaklarım asla asla asla ilk haftalar ısınmıyor buzzz gibiydi. Oğluşum olacak💙
Yenilik Mutlubebegim buna bende katılıyorum benim 2 oğlum var ve şuan 5 aylık hamileyim erkeklerde hiç bulantım olmamıştı ama bunda 3 ay hiç geçmedi şimdide sadece biraz hafifledi ama yine tamamen geçmedi yani kız ve erkek hamileliği bencede farklı oluyor
fatos2404 Mutlubebegim ya onlar hep yalan gebeliğim boyunca limon yedim şuan bi çocuğum var ve pipiside var 😂😂