Annesininnefesi Iyi aksamlar idrar kulturunde ilerlemis enfeksyon cikti yururken bile acim var doktor 10gunluk antibiyotik verdi bugun 3.gun hala ayniyim kacgunde fayda eder acaba antibiyotik tedavisi hemen etki etmiyormuu???
Sibelclskn3 Annesininnefesi bol bol su iç enfeksiyonu başka türlü atamazsın canım bide iç çamaşırlarını ütüleyip öyle giy günlük pes takmaya çalış sık sık değiştir
Fatossngr Annesininnefesi canım içini karartmak istemem ama bende de var aynı sorun ve geçmiyor ne yapsak ilaç da kullanıyorum bu 2. Yazışı 10 günlük Antibiyotik ama herhangi bi düzelme yok
Cerenyrt Annesininnefesi bende 4 gündür uğraşıyorum acı derken nasıl? Benim kasık kısmıma ince ince ağrı vuruyor gaz mı enfeksiyondan mı anlamıyorum :(
Annesininnefesi Damla01 infex verdi anca antibiyotikle gecer dedi ama bugun 3.gun hala fayda yok siz ne kullandiniz
Annesininnefesi Sibelclskn3 3litre en az su iciyorumm ona ragmen enfeksiyon oldu okadarda dikkat ediyorum bu ilacta fayda etmezse naparim bilmiyom yemek bile yapamiyom acidan
Selvis Annesininnefesi infex i bana da doğum yapInca verdi. 1 haftalık bi ilaç zaten de acaba etki etmiş midir bana. Ben doğumdan sonra veriliyor sanmıştım bana da mı idrar yolu için verdi acaba ki 😞
eminesbr Fatossngr malesef bende de aynı sıkıntı başından beri şuan 30 haftalığım devam ediyor su içiyorum sirke yapıyorum ama hiç bir değişiklik olmuyor antibiyotik ve tek içimlik olanı söylemiyorum bile sağlıkla şu son dönemide bir atlatsak
Fatossngr Annesininnefesi Hayır acı değil bazen yanma oluyo akıntı kaşıntı sef diye bir ilaç bide suya atımlık 1 kere kullanılan ilaçtan da vermişti
Pelin86 Yalniş anlamayinda iliski durumundan kaynaklaniyor olabilirmi Arkadasim hamilelikte kurtulamiyca kasinti enfeksiyon doktor kes demisti . Meger ondan kaynaklaniyormuş hamileyken hassas oluyormuş
Fatossngr Pelin86 1 aydır yasak bize daha öncesinde yasak koymamıstı doktorum son ayda yasak dedi ama yine de tahlilimde enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyorum yani bilmiyorum belki ondan da olabilir canım