Suraelik 11+6haftalıgız kızlar aclık 99 sekerım tokluk dun 129 cıktı sızın kac sekerınz yemekten kac saat sonra parmaktan bakıyorsunz sekerınıze kandan baktrmadm aletle bakıyorum parmaktan
Suheda Suraelik benim aclik 116 tokluk 108 cikmisti canm ama onemli olan bir de 3aylik toplam sekerine bakilan bi kan tahlili var o da önemli o mesela benm normal çikti ama aclik sekerim sinirdan biraz yüksek diyet yapiyorum malesef 😣
Tsevgi Suraelik canım bende 28 haftalığım şekerim çıktı bir hafta ölçüm yapıcam açlık 98 çıkıyo toklukta 130 -150 arası diyet yapıyorum hamilelikte çok zor istediğini yiyemenek
Suheda Suraelik canm her zaman bakilabilir ben 2ayliktim saglik ocaginda bakmislardi benmkine sonra tshmda yüksek cikinca dahiliyeye gönderdiler
Ceyduygu Suraelik gebeler bir saat sonra bakiyor. Normalde iki saat sonra ama gebelere bi saat sonra bakin diyor doktorlar
Saadetakgl Suraelik Yemekten 2 saat sonra bakıyorsun değil mi? 140 a kadar normal sanırım tokluk şekeri
Suraelik Saadetakgl evt cnm 2saat sonra bakıyrm dundr 150cktu dıkat etcm ınsllh doktrma da dıcem bakalm ne dıcek
Saadetakgl Suraelik Istersen bu süreçte beyaz ekmeği kes. Onun yerine çavdar ekmeği tüketmem daha faydalı olur senin için 😊 Birde aklında olsun pilav, makarna, tatlı bu süreçte çok zararlı.
Gulden Bende de gebelik şekeri çıktı. İlk lokmadan tam 1 saat sonra ölçüyorum. Açlık 100ün altı tokluk 140ın altı olması gerekiyor dedi doktor..