Gizemmdikmenn Hanımlar 12 haftalık hamileyim şu an izmirde yaşıyorum ancak tayin sebebiyle Temmuz’da Muş a gitme durumum var ve olursa dogumum orda olacak. Özel olarak sadece Şifa hastanesi var diye biliyorum. Hangi doktoru önerirsiniz?
Ebrutkgzz Gizemmdikmenn Muş şifa da serap hanımdan hiç memnun kalmadım Emine hanım braz daha ılımlı gibi ama ne kadar bilgili bilemiyorum çok yeni tanıştım tatvan da salih bey çok iyi muş devlet hastanesinde de randevu sıra bulmak neredeyse imkansız
Sevval49 Gizemmdikmenn Bnde 9 haftaligim kontrollerde şifa ya emine hanıma gittim memnun kaldim ama bundan sonra devlete gidecem gibi görünüyor devletteki doktorlardan da en çok maşallah beyi tavsiye ediyolar henüz daha gitmedim ama gidersem sizi de bilgilendiririm
Gizemmdikmenn Ebrutkgzz başka bir arkadaş da aynı yorumu yaptı:/ benim zamanımda servet hanım vardı o da gitmiş. Devlette hangi doktoru önerirsiniz? Sağlık memuruyum bir şekilde muayene olmaya çalışıcam artık😕
Ebrutkgzz Gizemmdikmenn Mehmet diye bi doktor duydum ama daha muayene olmama frsat kalmadan doktor gitmiş birde sadık beyi duydum sağlık çalışanıysan kolay olur senin için sen gelene kadar da belki yeni doktorlar gelir muş ta kadın doğum olarak yetersiz görüyoruz herkes hamile muşta😄
Sevval49 Ebrutkgzz iyi ki muayne olmamışsın mehmet beyde çünkü hiç kimse memnun değildi hastaların psikolojisini bozdu resmen adam
Gizemmdikmenn Ebrutkgzz işte doğu bölgesi olduğu için süresini dolduran hemen gidiyor. Ben 2014-2017 de ordaydım ozamanın doktorları çok iyiydi. Ama iyi olsa da devlette doğum da yapmak istemiyorum kafam çok karıştı doğurup mu gelsem memlekette bilemedim 😁
Ebrutkgzz Sevval49 emine hanımı bırakıp devlete gitmen memnuniyetsizlikten mi peki benm henüz çok yeni gebeliğim o yüzden kafam karışık benm de sürekli emine hanımda devam etme konusunda tatvan a da sürekli gidemiyoruz izinler açısından
Gizemmdikmenn Sevval49 benim zamanımda ben Muş devlet hastanesinde çalışırken bizim doktorlar şifanın ultrason cihazları bizden kötü diyordu, ameliyathane şartları için de aynı şekilde. Gözüm korktu iyice, bilgilendirseniz sevinirim🌸
Sevval49 Ebrutkgzz yok o yüzden değil memnunum bi kaç defa devlete giderim diye düşündüm büyük bi ihtimalle doğum devlette olucak o yüzden
Ebrutkgzz Gizemmdikmenn ben muşta yapmayı düşünmüyorum açıkcası doğum için memlekete gidebilirim yada tatvan da yaparım Allah izin verirse benm bi arkadaşım da bugün serap hanımda doğum yapacak
Sevval49 Gizemmdikmenn evet genelde öyle diyolar devletteki cihazlar daha gelişmiş şifa da sadece ultrasonu ayrıntılı cihaz yönünden
Gizemmdikmenn Ebrutkgzz siz serap hanımın nesinden memnun kalmadınız? Memlekete gidip doğum yaparım diyorum ama normal doğum yapmayı düşünüyorum uçaklar 36.haftadan sonra almıyor,ailem Tekirdağ’da, çalışıyorum. Ne kadar zor bir durum ya şimdiden korktum
Ebrutkgzz Gizemmdikmenn şöyle söyleym bir keresinde adet gecikmesi yaşadım bu gibi durumlarda adet söktürücü sonrası adetin üçüncü günü doktora gidiyodun hormonlarına bakılıyor aynı zamanda ultrasonla kist falan var mı dye sebebi araştırılıyor benm sadece hormonlarıma baktı ultrasona giricem dye beklerken baya şutladı içerde hasta varken arada alıp ayak üstü o günde Cumartesi erken çıkacak ve hasta bitirmeye çalışıyor evet ama o zaman ona göre hasta almalı baştan savma diye bi tabir vardır aynen öyle bir keresinde de başka bi sebepten gittiğimde de ameliyata girecekmiş o kadar sert aceleci davrandı ki muayene olmadan çıktım diyebilirim tavrı çok kötüydü uğraşmak istemeyen bi doktor sorunsuz hamile hastaları olsun kalp atışlarını dinletsin tamam
Ebrutkgzz Gizemmdikmenn gözünüz korkmasın Allah yardım eder zaten hiç olmadı tatvan a gidersiniz uzak değil zaten
Elifelif49 Sevval49 muşta mı oturuyorsunuz maşallah beyi kesinlikle tavsiye etmem ahmet yada sadık çok çok iyi