Zezell Kizlar 17 haftalik gebeyim.demirden yana cok sıkıntı çekiyorum..sabah ac karnina dokunuyor bana kahvaltıdan 2 saat sonra vitamin hapiyla alsam bir sorun var mi
matruskaa Zezell banada aç karnına kullanmamı söylemişti ben akşam 9 gibi içiyorum vitamin hapınıda kahvaltıdan sonra içiyorum değerlerimde yükselme oldu demekki işe yarıyor sende öyle deneyebilirsin tabiki doktoruna danışıp canım
BebegimiBeklerkenN Yemekten 2 saat sonra içiyorum yani yine tam acıkırken almış oluyorum bana aşırı siyah ishal yaptı bugün doktorumla konuşacağım konuyu bende
matruskaa Zezell Yok canım yemiyorum mandalina ve portakal yiyorum bazen hemen arkasına c vitamini emilimini artırıyormuş demirin bide süt ve yogurt yediysem daha geç içiyorum hapımı ferrum fort bu arada kullandığım
gizempoyrazim Bende maltofer kullaniyorum gebeligimin basindan beri suan 7ayliğim hala devam ediyorum. Ilacin uzerinde ac karnina yaziyo ama doktorum mideni bulandirabilir yemekten sonra ic dedi . Birini sabah kahvaltida digerini aksam yatarken iciyorum