Daisyy Arkadaşlar 10 gün önce bebeğim baş gelis doğum pozisyonunda duruyordu doktor ultrasonda gördü. Yukarı doğru tekmeler atiyordu. Birkaç gündür sağ tarafımda yoğunlaştı tekmeler. Bugün de hep aşağı vuruyor kasıklara dogru. Bebeğim yine mi ters döndü?
latahzen sert vuruyosa büyük ihtimal dönmüş canım. benim şuan kaburgama öyle sert sert vuruyoki çok acı çekiyorum. 5 dk öncesine kadarda midemden ayakları fırlayacak gibiydi 😰
Tuna58 latahzen ya ayağı başı nasıl ayırt ediyorsunuz 🤦♀️ Mesela benimde göbeğimin üstünde oynuyo hep ama sertlesince yusyuvarlak top gibi bişey oluyo göğsümün altında hani kafa gibi popo gibi 😂😂😂 ayakta olabilir mi öyle top gibi 🙄😂😂
Daisyy latahzen sert vuruyor valla döndü demek ki ama daha 30 haftalığız yine baş gelis pozisyonuna dönebilir değil mi?
Zeynpatak Tuna58 o top gibi olan sey muhtemelen poposu . Benim de hep sag tarafta top gibi toplaniyor doktor dogum pozisyonunu almis poposu sagda basi asagida dedi .
Tuna58 Zeynpatak bana da öyle geliyo çünkü ayak olsa sekli belli olacak kadar sertleşiyor sanki böyle minik bi top gibi oluyo 😂