Gks Tuba704 genelde drlar vajinal fitil olarak kullanmayı öneriyorlar. Daha etkiliymiş ve uyku yapmıyor öyle kullanınca. Bende hep ağızdan kullandım ama çok kötü oluyordum bilinç bulanıklığı ve baygınlık hissi oluyordu bende. Vajinal kullanamadım ama dr um hep öyle kullanmamı istedi. Keşke kullanasaydım
Tyk53 Tuba704 27.haftamdayım ve 22 haftadır kullanıyorum😑 insanı mal ediyo bende öyleyim yataktan cıkardım koltuga düserdim uyurdum kullandıkca bünye alısıyor heralde😁 korkma yani bebegede sanada bi zararı yok gecms olsun
Tyk53 GamzeTetik 32ye kadar kullanmanı neden öngördü ki taa 14.haftadan.. benm basta kanamm vardı gerci hala arada oluyor ondan kullanıodum smdide erken dogum riskm war diye verdii
GamzeTetik Tyk53 canım benim ilk gebeliğim 22.haftada düşükle sonuçlandı bu gebelikte tedbir amaçlı vurduruyor .
ozlemsal MerveKontakay ya ben hiç vajinal muayene falan olmadım zorlanıyorum o yüzden kullanırken alışacağız bebişler için artık ne yapalım yavru kuşlar sağlıkla gelsinler yeter ki 👼
Minaacit Tuba704 daha once düşük yaşadığım icin kizima hamileliğimde ilk haftadan itibaren 20. Haftaya kadar kullandım ama vajinal olarak. Cok buyuk faydasını gördük şükürler olsun. Tablet olaraktan ziyade vajinal daha etkili demişti dr.um daha çabuk tesir ediyormuş. Ama tabiiki size tablet dediyse öyle kullanın. Geçmiş olsun.. Sağlıkla alin kucağınıza bebeğinizi
Tuba704 Minaacit ikiside aynı dedi ağızdan ve vajinadan alınan kutu. Bana da vajinadan al dedi ama beceremedim sanırım tam itemedim
Minaacit Tuba704 dr bana ne kadat derine itersen okadar iyi dedi. Parmaginin sonuna kadar it dedi. Benimde endiselerim vardi gitmedi felan diye. Dr yavas yavas alışırsın demisti. Cidden de oyle oldu. Cok sıkıcı birsey hergun kullanmak cok iyi biliyorum. Hatta igrenc geliyordu bana ama alisiyorsun zamanla 😊
Yumaklar meltemleung bende ikiz gebeyimde dr dedi ama ben kullanmak istemiyorum jeli kaçıncı haftada kullanmalıyım şimdi 20 yim
meltemleung Yumaklar istediginiz zaman baslayabilirsiniz doguma son haftalar kala birakilmasi gerekiyor hormon takviyesi o ilk 3 ayda bebegi rahme tutunsun diye vucudumuz salgilyor ozamanlari kanamasi olanlara veriliyor sonraki haftalarda erken dogum riski olanlara veriyolar ikiz gebelikte erken dogum riski oldugundan dolayi veriyorlar doktorunuz muayene edip onerdiyse kullanin. Ben 30 haftada alttab muayenede rahim agzimin kisa olmasi nedeniyle verdi
Sibelgrsy Canım bende kullandım ilk hamileligimde düşük tehlikem vardı ozman kullanmıştım malasef bebeğim düştü ikinci hamileligimde de kullandım ilk 4 ay falan galiba tam hatırlamıyorum şuan bana yan etkisi baş dönmesi yapmıştı normal demişti doktorum
Yumaklar meltemleung teşekkür ederim şimdilik bi sıkıntım yok ama erken doğumdan korkuyorum bebeklerim için kullanayım