oykusss Çok ses ve rezönans olduğu için yazmıştır kadın endişe etmiştir. İlk gebelikte böyle şeyler olabiliyor normaldir ☺️
Nebahathumeyra Sinemaya değil de psikolağa gitmenizi tavsiye ediyorum. Acil dem giriş yaparsanız daha iyi olur hatta !!!!
Tugbaern Ergnsmha pardonda gerçekten dalgamı geçiyorsunuz ya ne kadar öbemli konuları sizin gibi saçma sapan post açanlar yüzünden kaçırıyoruz
[silindi] Nursemomm 😂😂bir de sipariş veriyorlar değil mi şu ilacı vur bu serumu tak😂😂Allah kolaylık versin dedem anlatır hastane anılarını abim falan anlatır karnım ağrır gülmekten 😂
Nursemomm [silindi] sarıı seroonnnn 😂😂😂 teyze diyorum sarı serum her hastaya takılmaz olmaz diyo ben onu yemeden iyileşemem 😂😂 elma suyu taksam ayağa kalkar iyileştim der
Tuna58 hamileyken sinemaya gidenlerin bebesi artist olmak icin evden kaçıp olur olmadık yollara düşüyormuş ama gene de sen bilirsin 😂😂😂😂
blackeagle Papatyapapatya analarımız ninelerimizde böyle yapmış bizler hala sapasağlam hayattayız çok şükür bende dolabıma mantı yaptım iki büklüm yer sofrasında 34 haftalığım :) hamileliği hastalık olarak görüyor bazı kadınlarımız esirgiyorlar çoğu şeyden kendilerini ne diyelim😁
Papatyapapatya blackeagle ben oturduğumda sıkılıyorum...iş yapmadığım gün benim her yerim ağrıyor...bence sorun olmadığı zaman abartmamalıyız...sağlıklı doğumlar canım
1ogrencianne Ergnsmha milletin aklıyla neden alay etmeye çalışıyorsunuz? kendi aklınızı kiraya mı verdiniz yoksa? sinemeyla hamileliğin ne ilgisi var ya şaşırıp kaldınız iyice dalga geçmeyi bırakın artık
Mucizeemm Catsmomy ama öyle olması gerekiyor. Yok makyaj yapmayın, yok sinemaya gitmeyin , yok şunu yapmayın aman sanki bi biz hamileyiz😂