Umaymoms Kızlar 35+2 yim bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Nst de sancım çıkmış cok hafifte olsa fakat ben suan hissedemiyorum doktor dinlen bir hafta dedi sonrasında çatı muayenesi yapacak. Cok tedirginim bebek normal Doğum pozisyonunda fakat ben minyonum bebekte Önden gittiği için doktorum zorlar seni dedi. En azından 37. Haftayı görelim sezeryan olabilir dedi. Kafam cok karışık duygusal anlamda kendimi bir tuhaf hissediyorum dünden beri. Sizlerle paylaşmak istedim ve çatı muayenesinden cok korkuyorum Doğum başlarsa diye bebek önden gitse bile hafta olarak en azından bir 37. Haftaya girseydik ama doktor da böyle uygun gördü 🤷🏽♀️🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Meryemkpl Umaymoms bebek önden gidiyorsa bence sezeryan da uygun cati muayenesi de saniyelik birşey korkmayın bebek doğum pozisyonundaysa belkinkendiliginden doğum başlar içinizi ferah tutun
Ersozburcin Umaymoms çatı muanesi doğumu tetiklemez diye biliyorum ben cnm sıkma canını bmde bebişim 2 hafta öndeydi enson sıkma canını
Busra0550 Umaymoms benimkinde 3 hafta önde normalde 30 haftalık ama ultrasonda 33 çıkıyor 😌 ve Doğum pozisyonu almıstı en son doktor bebegin keyfine göre. Dönebilir demişti