YaseminzkanGezek Merhaba 9. haftaya girdim bugün gece içinde kanamam olmuş sabah uyandığımda farkettim sebebi ne olabilir yada normal midir?
Busranrunal YaseminzkanGezek düşük tehlikeniz olabilir benimde oldu bu gece progestan kullanıyorum yarın da iğne olmam.gerek sizde bi dr a görünün isterseniz
OyaDrdnc YaseminzkanGezek moralini yüksel tut canım ama mutlaka dr na görün benimde 3 ay bitiminde rengi kırmızı ve baya fazla kanamam oldu be bebeğim gitti dedim hastanede 3 gün yattım progestan kullandım yataktan hiç çıkmadım ve bebeğim benimle 🙏Bol bol dinlen moralini bozma
YaseminzkanGezek ZuhalDurmus çok aşırı değil 5/6 damla falan çamaşırımdan çıtçıtlı badime geçmiş biraz
aysenturna Kanama yuzunden bende doktora gitmistim doktor progestan yazmisti sonrasında yetersiz geldigi icin igne vurulmaya basladim illa dusuk tehlikesi olmasa bile ilac kullanip bol bol istirahat etmeniz greek
Tubaazra Bende de olmustu mutlaka doktor kontrolünde olmalısın ve kanaman azda sayılmaz dikkat etmelisin ve hiç bir iş yapmamalısım ve dinlenmelisin geçmiş olsun