Fatmaykt Bkr yerleşme kanaması olabiliyor o haftada canım ama kontrol et devam ederse mutlaka git doktora
Deniz25 Bkr merhaba aynı sorun bendede var kasık ağrısı bel ağrısı ve açık pembe sulu kanama. İki günde bir acildeyiz çok tedirginim çok korkuyorum. Progestan kullanıyorum. Sizin doktorunuz neden olabileceğine dair bişey dedimi
Alinam Bkr canım sen yine git Dr a bende de aynısı olmuştu 2 iğne yaptılar düşük ihtimali olabilir dedi doktor şansa bırakma git bence şimdi ama sakin ol ben şimdi 30. Haftamdayım geçti gitti
Lothbrok Benim de o haftalarda oldu doktorum gelmene gerek yok istirahat et progestan iç dedi ama ben yine de dayanamadım gittim bebeğim iyiydi çoğu hamilelikte yaşanıyormuş yine de önlem almanızda fayda var..
Deniz25 Lothbrok bendede aynı sorun aynı haftada ve aynı sıkıntılar doktor neden olduğuna dair bişey dedimi. Bendede ağrılar ve kanama var
Alinam Deniz25 Dr zaten önlemini almış canım yat dinlen hiç bi iş yapma hala devam ediyor mu lekelenmen
Lothbrok Deniz25 bana ultrasonda bakınca kesede veya etrafında kanama alanı yok bu iyi birşey dedi, rahim genişledikçe kılcal damarlar bu şekilde çatlama yapıp kanama yapabiliyor dedi
Deniz25 Alinam evet devamlı yatıyorum hiçbişey yapmıyorum. Ara ara geliyor dün gece geldi bugün hiç olmadı daha mesela. Uzun aralıklarla açık pembe oluyor
Deniz25 Lothbrok aynen bendede kanama alanı yok kesede bişey yok bebekte bişey yok ama ara ara lekelenme oluyor ağrı oluyor bende anlamadım. Hayırlısı bekleyip görcez. Ama insanı çok yoruyor ben hep huzursuzsum
Melisecmel Bkr bence doktora git kimseyi dinleme kişiden kişiye göre değişiyor başlarının yerleşme olduysa seninde ondandır diye bisi yok bi görün bence
Bsr_Kzk İhmal etmeyin acile gidin 20. Haftada pembe kan geldi olur bişi olmaz vs dediler bana ama gittim bn dr acılman var dedi ihnal etmeyin