Sibelclskn3 Sevvalacr kilosuyla haftasının uyumlu olması lazım demekki kilo almıyor bebeğin bol bol süt muz kaşar havuç suyu kuru yemiş ye canım iki hafta sonra gittiğinde normale dönmüş olduğunu görüceksin insallah kilo alır bebişin üzme kendini
EnginDenizim Sevvalacr bebegin gelisimine ve ultrason cihazina bagli olabiliyor ileri geri üzülme ileriki gunlerde yakaliyor haftasini oglumda ayni basindan beri 2 hafta geriden geliyordu 25+6 haftalık şimdi 1 2 gün oynuyor sadece dengeledi büyüdükçe
Alinam Sevvalacr bak benim abim Dr bebek zaten senin gebeliğinden düşük olur önce kese oluşur sonra embriyo yani normal endişelenme
Duyguhakan Canım geç döllenme olabilir bende de aynı durum var ben son adetten itibaren hesaplamiştim ama doktora gittiğimde geç döllenme oldugunu söyledi o yuzden 10 gün ileri attı
Duyguhakan Sevvalacr o zaman beslenmene az daha dikkat et canım kilosu biraz az olabilir haftasına göre
Sibelclskn3 Sevvalacr haftasını yakalar üzülme sadece iyi beslenemeye çalış aç kalma sık sık az az ye düzelir