Bfhvcffesra Kizlar dün gece bebeğim hareketi vardı normalde her sabah muz yiyince atiyo bazande kendiliğinden atiyo bu sabah atmiyo korkuyorum acaababisi mı oldu diye ve geçen seferde böyleydi nstsancim cıktı normal diyip gonderdi
mucizem_0809 Bfhvcffesra uyuyodur kuzum aklına kötü şeyler getirme sekerli seyler ye o zaman takip et gene için rahat etmezse git doktora bende yaşamıştım geçen haftalarda ama korkudan hareketini bile hissetmez hale gelmişim
Gzmanne Bfhvcffesra dünde benim çok az attı ama ertesi gün çok oynadı uyuyorlar cnm korkma ama hiç hissetmeden git Bi doktora ihmal etme
Burcubby Bfhvcffesra 36+6 dayız biz de. Artık pozisyon değiştirdiği için eskisi kadar güçlü hissetmiyorum. Sabah hiç hareket yoktu, biraz dürtünce hissettim, sanırım artık uykuları da ağırlaştı bebeklerin.
mucizem_0809 Bfhvcffesra şuan 36+5 canım ama 34 de filandım öyle olduğumda paniklemiştim bende bayaa ama çok şükür şimdi kuduruk hiç durmuyo
bsr27 Alanı daralıyor korkma ama rutin kontrolünü ihmal etme böyle durumlar da hastaneye git tedirgin olma