gulse blackeagle asistanıyla tartışmamak için kendimi zor tuttuğum çok olmuştur . not alıyorum der ama hiç not almaz hep unutur hep bahane vardır 😒Doğum Ekibini de hiç bilmiyorum ama onlarda diğerleri gibiyse işimiz zor 😫
blackeagle gulse evet çok vurdumduymaz nolcak böyle bilmiyorum testlerim vs hep ben hatirlatiyorum çogu zaman doktorda en son ki randevuda neler dediğini unutuyor bazen hayirlisi ile bir doğuralımda bi daha adım atmam o hastaneye sadece ismi var 😑
Havvam AnlatmayaGerekYok gece 00.00 itibariyle 38 haftalık oluyoruz çok şükür ki uyku 9 aydır yok diyebilirim önce mide bulantılrı sonra zorlanıyorum artık imkansız 1 gece 3 saat uyursam şükür diyorum az kaldı dayan diyorum kendıme nst de sancım cıkıyor 2 haftadır belki bu hafta doğurabılirim ama inşallah zamanında normal dogururum diye dua edıyorum 6 mayıs görünüyoruz erken gelmek istemezse beyiiimm 🧿💙
2cocuk2kopek Gulsen1989 aynen canim ozcan bey cok iyi bende onun hastasiyim . Digerlerini hicbir sekilde tavsiye etmiyorum. Ozcan bey gayet iyi ilgileniyor soyluyor neyi var neyi yok.
Gulsen1989 Hulyaklc evet bakalım daha doğum şeklim belirlenmedi ona göre gerekiyorsa doktorla konusucam 🤪