Busrabora amin canım benim çok teşekkür ederim,ben yolunda gitmediğini hiç anlamadım. Ödemlerin olabileceğini duyardım hep sağdan soldan normal karşıladım. Sadece o kontrol günü doktorum nasılsın deyince ellerim yüzüm şiş sadece deyiverdim haberin olsun demek için. Yoksa hissettiğim hiç bir aksilik Yoktu yoruluyordum ama hayatım zaten çok hareketli diye buna yoruyordum
Medusa doktorum tuzun bilimsel anlamda preklampsiye bir etkisi olduğuna dair kanıtı yok ama biz yine de minimuma indirelim dedi
Dilek54 ayaklardaki ödem normal olabilir ama el ve yüz kesinlikle protein kaçağı şüphesi uyandırır lütfen en kısa zamanda gidip doktora durumdan bahsedin. Erken tanı çok önemli sonra yavrunuzla aynı bedeni paylaştığınız her saniyeyi geri almak için düşünüp duruyorsunuz
Nevo amin canım benim inşallah teşekkür ederim,size de çok geçmiş olsun. Benim kızım 40 gümde çıkar diye bekliyordum ben kendi kendime ama sizin bebeğiniz benimkinden büyük doğduğu halde 84 gün kaldıysa beni çok daha uzun bir yol bekliyor sanırım üzüldüm açıkcası. Sağlığı sıhhati iyi olsun da inşallah bize daha fazla sabır lazı olacak gibi
Aysn-bektas ah o ikinciyi artık düşünemem korkusu🤦♀️ Şimdiden bende de başladı tekrar aynı şeyleri yaşarsam nasıl olacak arkamda bu sefer hem eşim hem kızım olacak vs vs mevlam sınıyor işte inşallah kimse bunu yaşamaz içinde bizle beraber. Kolay sağlıklı bir Doğum dilerim inşallah🙏💕
Elaemirlina benim yaptığım hatta en pişman olduğum şey bu hastalığı öğrendiğim 5 gün içinde hiç ciddiye almamak. Şimdiki aklım olsa ne işim varsa bırakır yatar uyurdum sürekli. Şimdi sürekli içimde bir pişmanlık suçluluk duygusu ,kızımı karnımda rahat ettiremedim bi oturup dinlenmedim kıymetini bilmedim diye. Allah sizi de korusun canım zaman hızlı akıyor lütfen yat dinlen sürekli bırak işi gücü o bebeği küvezde çırpınırken görüyorsun ama kucağına alıp sarılıp burdayım annem diyemiyorsun ya zaten orda hayat bitiyor senin için. Gözün korksun diye yazdım ona göre yat uyu dinlen beslen lütfen 🙏
Selenge yazdığım cidden yaşadığımın minik bi parçası,anne olmak zormuş ama dünyadaki hiç birşye benzemiyormuş. Kızımı gördükçe fotoğraflarına baktıkça Allah’a hayran oluyorum yarattığı küçük insana hayran oluyorum. Erken doğduğu halde mini Harika güzel bir kız verdi bana rabbim insan inanamıyor elleri ayakları her yeri ölçülü güzel maşallah
SolmazEs İstanbul’da yaptım,Kurtköy adatıp hastenesinde. Hastane yeni Zaten çok rahat ettim her anlamda kesinlikle tavsiye ederim
Semisko allah sağlıkla bebeğin büyüdüğünde Doğum yapmayı nasip etsin inşallah canım benim,ciddiye al tahlilleri aksatma ama onun dışında hiç.i bi iş yapma. Dikkat edersen engellenebilecek bir durum bu da,ben hiç dinlemedim deli gibi koşturduk ve tansiyonumu yükselttim diye böyle oldu. Yine de elhamdulillah Allah iZin vermese hiç biri olamazdı vardır bir hayır diyoruz
zulaluz protein kaçağı oluyor ya bu protein cidden kaçıyormuş yani damardan taşınırken doku içlerine sızıyor bu da bize şişlik ve ödem olarak yansıyor
Kurbagaannesi dikkat edersen engelleyebileceğin bir şey canım evet kork ama dinlen ve pozitif ol inşallah daha uzun süre kalır bebeğin karnında