Belinya Kızlar ben bu akşam ilk defa kola içtim ve bayaa da içtim çok vicdan azabı çekiyorum, bebeğe zarar vermiş midir acaba.,😥😥
Beyzacpr Belinya yok ya bisi olmaz Allah 'ın izniyle ama içme okadar zaten zararlı bol bol su tüket ki vücudundan o şekeri atsın. Bebegin sakin gününde ondandir bazen sakin olurlar hareket etmezler fazla 😊
ebru23 Belinya bı zararı yok ki kolanın asitli şeyler içmenin çocuğa aşırı gitmiyor sonuçta miden asit dolu ama şekeri açısından hamilelikte uygun bulunmuyor
PnrGg Belinya merak etme hiçbişey olmaz benim görümcem 9 ay boyunca içti şişe şişe hemde😂 çocukta gayet sağlıklı doğdu canım.
Cemremin Bende çok içtim normalde evde olsa günde 3 dört bardak içerim içmemek için almamaya çalışıyorum biseyde olmadi içtikten sonra için rahat olsun bisey olmamistir
Belinya Cemremin ay inşallah canm yaa kaç saattir bebeğin hareketlerini hiç hissetmedim bide o yüzden çok korktum halaada oynamıyor bende kolaya bağladım bir anda.
Cemremin Belinya kaç haftaliksin normalde ren uykusuna geçiyorlar günün 100/90 ni uykuda geçiriyorlar son dönemde korkma uyuyordur meleğin 😊
Cemremin Belinya hadi gözün aydın yediğin en tatlı tekme olmuştur 😂30 haftalikken bende çok his etmezdim
Belinya PnrGg ay canm sorma dünden beri bebeğim sadece gece zorla oynattim bugün hiç oynamıyor çok korkuyorum yaaa
GamzeVolkan Kızlar size bir sorum var. Yeni üyeyim adetim 5gün geçti iki tane idrar testin de pozitif çıktı. Kan testimde 233 sizce normal mi bir arkadasım düşük dedi bende üzüldüm böyle olup yükselirmi sizce
BeyzZaA GamzeVolkan yüksek alçak farketmiyo düzenli yükselmesi önemli olan bazılarında çok çıkıyo ikiz zannediyo ama olmayadabiliyo geç döllenmedir kafanıza takmayın sağlıklı hayırlı bebektir inşallah
Tutor GamzeVolkan düzenli artış önemli geç döllenme olabilir benim de çok yüksekti ikiz denildi fakat tek gebelik, Allah gönlünüze göre versin
GamzeVolkan Çok heyecanlıyım ❤️ Hayırlısıyla Pazartesi doktora gidicez . İnşallah değerlerim daha da yükselir . Allah herkese nasip etsin bu hayatta adı mucize iki idrar testi bir kan testinden sonra bende çok heveslendim ve moda girdim hamişim diye . Allah utandırmasın