Meralim09 Dün doğum yaptım yazmıştım zor bir doğum olmuştu biraz bebeğim küvezde oksijen makinesine bağlandı bugun gunduz yoktu emzirmeye gidiyordum cokda guzel emiyor ama az once yine baglamislar nefes alamiyor neden olabilor bilgide vrmiyorlar fazla ama dogumda sivi yuttu dediler ebeler oyuzdenmi
Giizz Meralim09 bi kaç güne solunum sıkıntısını atlatır için rahat olsun benım bebeğim 10 gündür küvezde
gksuaks Meralim09 Umarım bir an önce toparlar ve aranıza gelir bebişiniz🙏🏻 Hiç fikrim yok ama güzel düşünün ki güzel olsun mrkta etmeyin düzelir minikler bizlerden de güçlü👼🏻🙏🏻
Giizz Meralim09 erken doğdu solunum sıkıntısı vardı canım şimdi makınadan çektikler ama emme refleksi yok
Giizz Meralim09 aminn canım sende üzüp yıpratma kendini sütün azalmasın bebeğin emiyosa bi kaç güne olkijenden keserler bi kaç gün sabret
Sewo Giizz canım kac kilo doğdu ciger geliştirici vuruldu mu.benimde erken dogum riskim var diye soruyorum
Sewo Giizz yaa insallah saglikla alırsın bir an önce kucagina bende 34 u bulsam yeter diyorum bak sen 34 de dogurmussun ama gene sıkıntı 😔😔😔
Giizz Sewo gününde doğanlardada sıkıntı cıkıyo canım sen morelını yüksek tut Rabbim yardımcınız olsun 🙏