Nasirliiii 26+2 gunluk hamileyim kizlar az once baktim biraz akinti gelmis benden sumuksu falan degil su gibi bi sey.Ama bu zamana kadar agrim falan hic olmadi.Bebek saglikli sekilde basina boyle bi sey gelen varmi
Lislinsah Nasirliiii sanmıyorum canm ıslaklık olmuştur belki yine de doktora gidip muayene olmalısın bencee
Nasirliiii Lovelies esim de yarini bekleyelim dio bakalim devam edecekmi yarin giderim acile kendi doktorum olmadigi icin arayib soramiyorum
Gyed Nasirliiii günde bir kaç defa iç çamaşırım ıslana bilir devam ederse istemsiz bir şekilde tutamazsan o sudur idrar olsa tutarsın benimde sürekli ıslanıyor çünkü
Lovelies Nasirliiii tamam canım inşAllah suyun değildir gelen 🙏 ama sen genede bi görün belki enfeksiyon da olabilir değişir duruma göre :)
Nasirliiii Heisenberg biraz arasdirdimbsu gibi akinti mantar ola bilir dio ben korktum oyle akinti olmamisti hic
Efsuni Canım mantar varmı o da su gibi akıntı yapar bir bez veya peçete koy bekle devam ederse doktora git ama devam etmezse endişelenme mantar vardır doktorum bu haftalarda olabiliyor olursa korkma demişti
Nasirliiii Efsuni tesekkur ederim canim bende arasdirdim doktorlar mantar ola bilir dio ben sandim su geldi acaba amniyotik sivimi die korkmustum Allah razi olsun
Aesra Bugün Benimde yarım çay bardağı kadar boşaldı hemen hastaneye gittik meğer akıntıymış boşuna gittim yani emin ol canım doktor suyun gelse dedi bacaklarına kadar boşalır dedi alttan baktı canımda baya acıdı 😕
Nasirliiii Aesra Ben ondan da utanirim ve korkarim altdan bakmaya onun icin ilk sizlerden yardim istedim cunki basina boyle bi sey gelen varsa yazar die rahat uyurum iyiki varsiniz
Nasirliiii Gyed Ben idrar olursa hiss ederim die dusunurum hep ve kokusu da ola bilir die aklimta tutdum ilk defa oldugu icin korktum ailemden uzakta yasiyorum esim ve benim onun icin aklima siz geldiz sormak icin tesekkur ederim dikkatiniz icin
Duyguveminigi Nasirliiii gecenlerde sanrm iki hfta once flan bnde altta islaklik hsettm doktruma yazdm eger kasik agrim akntin varsa usttuysen islaklk yapablir belini ve ayaklrni sicak tut gecmezse bi sonraki gn gel muane edelm demisti ama gecti gtmedm sende scak tut kndni bu gce eger gecmzse yarn gdrsn cnm
Nasirliiii Duyguveminigi bende canim kalin corap giyerim ayagim sicak olsun die bende daha dikkatli olcam tesekkur ederim
Merveberre Nasirliiii canım benim hergün ıslaklık oluyo doktora sormayı bile unutuyorum ama suyum gelse su azalır doktor da söyler zaten akıntıdır o
Aesra Nasirliiii bende şaşırdım içimden keşke gelmeseydim dedim ama neyse buna şükür nasıl bi akıntıysa ilk defa böyle bişey yaşadım