Pamukdeniz Deletedmom67 peki dizinde sürekli wc ihtiyacınız oluyor muydu suyu cok içiyorum galiba 🙈🙈😁
Reallove Pamukdeniz benim hiç rahatlamadi baş ağrılarım şu an da ağrıyor ve ne Parol ne minoset gecirmiyo😭
Pamukdeniz Reallove normal yani degil mi birde bende migrende var ne yapacağım bakalım neden oluyor acaba ya 🙁😕
Reallove Pamukdeniz ben de yıllardır migren hastasıyım ne denediysem faydası olmadı hastanede Parol un serum unu takiyorlar onun dışında doktor iki tane birden ilaç alabilirsin dedi bana
Pamukdeniz Deletedmom67 aslında cok da içmiyorum ama sıklaşıyor 😇 yada ben hiç doğru düzgün wcye girmiyor musum 😆
Deletedmom67 Pamukdeniz 😊😊 4 5. Aylarda tuvalete zor yetısen yada altına kacıran arkadaslarım oldu cnm 😊🙈
Pamukdeniz Deletedmom67 aöa su içmekte güzel birşey dimi 🙈😍 ben günde 3 litre falan içiyorum 🤗🤰🏼 Beni düşünemiyorum o aylarda 🤭
Caglamehmet Pamukdeniz hiç korkma Bol bol dua et Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤗 ben Gittim günler sonra 82 çıktı herkes dış gebelik dedi çok yükselmesi lazım dedi onu dediler bunu dediler 😂 paşam hatta şuan haftasından önce gittiği için doktor gelecek hafta alacak 38. Haftasında 😊💕
Pamukdeniz Caglamehmet Allah razı olsun bol bol dua ediyorum benim için dua edin paşaya maşallah 🤗 saglıkla kucağımıza alalım inş 😇 içimi rahatlatıyorsunuz cok sağolun 😍