Betyil Kızlar 26 haftalığız en cok da bugün oldu bebek sanki bi tarafa toplanıp sertleşiyor neden oluyor acaba🤔
Minikts Betyil kasılma deniyor ona, vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi doktorum. Benim 30 dan sonra başlamıştı, kontrolde doktorunuza mutlaka söyleyin çünkü rahim ağzına filan bakıyor erken doğum riski var mı yok mu diye
Nisansimge Betyil benşm 19.haftada başladı şuan 21im hala devam ediyor hatta dün sayısını bile sayamadım normalde günde 7 8 kere olması bile fazla bugün kontrole gittim nst bağladı sancı çıkmadı şükür ama erken doğum yapmıştım öncesinden o yüzden benşm için bu durum çok daha önemli
EbruKrhn Betyil canım kasılma diyorlarmış ona ama bn şimdi 37 haftalığım bebeğim çok hareketli baştan beri senin gibi erkenden sertleşmeye toplanmaya başladı öyle bazı bebekler yapabiliyor yani korkulacak bir durum değil ama yine de doktoruna sorarsın cnm
Deniz0103 Betyil Biray beklenmez gidin benimde aynı sıkıntılarım var rahim ağzı ölçüldü normal çıktı ama ben yinede istirahat ediyorum yatıyorum sürekli siz yine de gidin içiniz rahat etsin
Minikts Betyil bence de bir ay beklemeden gidin rahim ağzı uzunluğu normalse zaten sıkıntı olmaz sizin de içiniz rahat eder. Ben bu kasılma durumunu doktoruma ilk söylediğimde 32 haftalıktım ve doktor bunu çok önemsedi günde kaç defa oluyo ne kadar sürüyo dedi ve ultrasonda detaylı baktı. Erken doğum riski açısından önemliymiş
Nisansimge Betyil olmamıştır muhtemelen daha öncesinde ondan fark etmemişsindir erken olan benim ki malesef
EbruKrhn Betyil ewt canım olabilir yani kasılma vb birşey olsaydı ben bildim bileli oğlum öyle 😊 doktorumda karnın çok sert dedi bu hep böyle ddim ozaman hareketleriyle alakalı dedi. Sen yinede tedirgin olduğun şeyleri doktoruna da sor tabi😊