GizemAyna 26 haftalık hamileyim ve iki gündür burun kanaması var kızlar sizce normalmi ne yapmam gerekiyor
matruskaa GizemAyna çok normal canım özellikle kış olduğu için benim hamileliğimim basından beri hep ara ara kanadı diş etlerimde aynı şekilde gece yatarken peteklerine su koy burnun kurumasını azda olsa engelliyor
DDuygu Bende şuan 26+2 yim sabah kalktığımda burnum kanadı ama çok değil o yüzden üzerinde durmadım inşallah bu haftada normaldir
humaninannesi61 Normal kızlar. Ben 38+5teyim hala burnum kanar. Geceleri burun kuruyor. Gün içinde tıkalı oluyor. Sıcak ortamlarda damarlarda gevşediği için kanama olabiliyor. Doktorum çok fazla kan akmadıkça korkma demişti👍🏻
Duygukahraman Benimde kanamıştı 27.haftamda olağan bi durummuş okuduğuma göre bi kaç gün geceleri kanadı benim
MerveTaer Burun kan damarları genişlediği için öyle oluyormuş hatta hamilelikte bu yüzden bazı hamile annelerin burunlarıda genişliyor
Tgb Bende 32+4 haftalıgım hala burnum kanıyor geceleri tıkanıyor bende arastırtım normalmiş fazla kan basıncı oldugu için burnumuzun damarları çok ince oldugu için burnumuz kanıyormuş