Busrademiir 12 günlük anne olmuş olarak anca fırsat buldum ve size doğum hikayemi anlatmaya geldim kızlar; 38+2 de akşam saat 6 gibi akıntım çoğalmaya başladı bende son zamanlar olur diye önemsemedim yemek yemiştim eşimde evdeydi raporluydu grip olmuştu ve hep dua ederdi derdi ki ya yanında olamazsam ya tek kalırsan diye iş yeri karşı tarafta idi çünkü, hayırlısı ile yanımda oldu bu arada neyse kızlar yemek yedikten sonra sürekli tuvalete gitmeye başladım teyzeme haber verdim böyle su sanki geliyor ama emin değilim daha erken sanki diyip gitmek istemedim hastaneye, teyzem eşimi arayıp hastaneye götürmesini söylemiş bende içim o kadar tuhaf ki oraya gidince çıkmayacağımı hissettiğim için ayak sürtüyorum ve geçiştirmeye çalıştım ama nafile eşimle hastaneye gittik nöbetçi doktor beni muayane etti ilk önce suyumun azaldığını söyledi, yemek yediğim için 5 saat boyunca bana çocuk ac kalmaması için serum verileceği söylendi sonra çatı muayanesi yapıldı ve hiç açılmam yoktu ayrıca zaten çatım da dardı benim kızım 3000 kiloyu geçerse normal doğum olmayacaktı, çatı muayenesinden sonra bana zorunlu sezeryan olması gerektiğini bebeğimi riske atmamam gerektiğini söyledi doktor o an sadece kızımı düşündüm çünkü hareketleri azalmaya başlamıştı hissediyordum kabul ettim yatış verdiler bana, odada serum yedim 2 tane 08.04.2019 saat 00.00 da ameliyat olacaktım o saatte hazırlandım ve ameliyat olmaya gittim ben girdigim de hemşireler, doktor hazırlık yapıyordu bana masaya yatmamı söylediler bu arada bende kapalı ortam korkusu da vardı ve ilk ameliyat oldum o an sadece tansiyon ölçümü yapıldı, damar yolundan anestezi veriliyordu sadece hemşireden elimi tutmasını istedim ve tutti sonra geriye doğru sayarken gittim kızlar, uyandığım da Ayza kızımın ismi o iyi mi diye çok ağlamışım, ellerini istemişim, hem ağlamışım hem ağlatmışım herkesi.. Odaya geldim gözlerim açık olduğunda kızım göğsümde annem emziriyordu güldüm geri uyumuşum çünkü ilaç bana alerji yapmış yapılan ilaç da etkisi geçsin diye serum verildi ve o uyku yaptı, neyse kızım dünyaya geldi önemli olan o kızım da bende gayet iyiyiz çok şükür. Bu arada şu laf çok doğruymuş kızlar ' Anne olunca anlarsın ' Anne oldum anladım, evlat nasıl bir şey diye canım onda atıyor resmen şuan... Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin💕🤩 Hikayemin kahramanı kızım Ayza Lina 💕💕💕
d190516 Busrademiir gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah hoşgelmiş minik ayza ♥️Kızımız olsa bende Ayza ya da Efra düşünüyodum ama oğluşumuz Aslan yolda şimdi 😌
Prettymom Canım hayırlı olsun. Ne yaptın. Toparlandınmı ağrıların dinmesi için ne yaptın benim bebeğimin suyu da azalmış... normal e uygun ise suni Pazartesi günü değilse sezaryen ama korkuyorum ... 😞 sormak istedim
Busrademiir Prettymom Canım ağrı pompası var doğum sonrası takılıyor ondan isteyebilirsin ağrını azaltıyor, benim çok ağrım olmadı yani o an onu düşünmedim. Dikişlerim iyi ne kadar yürürsen o kadar iyi senin için öyle oluyor yani