fts01 parmağımla bastırınca anlaşılıo sert binşekilde göbek hizamda oluyor ağrı yok randevuma daha 12 gün var sizce ne
GuelGltkn fts01 aynisi bende de oluyordu ama ben daha 17 haftaligim doktor dinlenmen gerekiyo dedi ve magnezyum verdi
Gebeyim fts01 bnmde aynisin norml o canim cok ayakta duruyosan gun boyu yoruluyosan oluyo yinede doktora gorun sanci falan cikmasin
fts01 Gebeyim ya aslında hep evde yatıyorum pozisyon değiştirince geçio ama korkuyorum burda okunanları duyunca
fts01 GuelGltkn bende kullanıyorum magnezyum bu gün iki ye çıkarttım hatta o yüzden ilk kez bu kadar çok oldu normalde 1 2 defa oluyodu bugün 5 6 kez oldu
Gebeyim fts01 her insan ayni degildir yiende git gorun doktorunda normla derse sorun yok bnde hafta ici goruncem onun icicn gitmedim hic evet ouyoruz soyluyolar sagolsunlarda her bayanin hamieleleigi bir olmaz ki
Deniz0103 Vallahi ben de aynı durumdayım yine benim 10,15 defa oluyor her gün istirahat etmeme rağmen doktor sırf bu yüzden nstye soktu ama bir şey çıkmadı işte magnezyum verdi full istirahat yapıyorum yani doktora sorsan bir şey yok ama ben kendim korkuyorum işte okuduklarımdan dolayı etkileniyorum herhalde 26 haftalığım
fts01 Deniz0103 yaaaa bende okuyorum psikolojim bozuluyo sürekli tedirgin oluyorum allah korusun gerçekten insan korkuyo