Arzymn reyhan__oteken1 doktorunuzu eşim tanımıyormuş sordum, bahsettiğiniz kişi çocuk kardiyoloğu mu çocuk kvc uzmanı mı ?
reyhan__oteken1 Arzymn çocuk kardiyologu diye geçiyor birde buğra harmandarı buldum bide hastane olarak İstanbulda siyami ersegi önerdiler birde onu sorar mısınız
Xxzynpxx Arzymn merhabalar eşinize sorabilirmisiniz acaba detaylıda PLSVC çıktı bebeğin kalbinde acaba genetik olarak sonuç temiz çıkarsa doğduktan sonra yaşantısını nasıl etkiler bu.
Arzymn Xxzynpxx tek başına hiçbir anlamı yokmuş canım, ama buna kalp delikleri ve venöz anomalileri eşlik edebiliyormuş nadir de olsa, detaylıda görünmemiş olabilir, ama doğduktan sonra mutlaka iyi bir kardiyoloğa eko yaptırın.
Xxzynpxx Arzymn ayy çok teşekkür ederim canım zaten amniyosentez yaptırdık onun sonucunu bekliyoruz.başka bi anomali yok dedi doktor detaylıda.Allah razı olsun senden de eşindende cevapladınız🙏🏼
Arzymn Xxzynpxx ne demek canım benim inşallah sıkıntı çıkmaz amniosentezde. Aklına takılan bişey olduğunda etiketleyebilirsin.😉
Arzymn reyhan__oteken1 çocuk kardiyoloğu değil çocuk kvc bakacakmış ama size, onu iyice bi araştırın, ona göre isim bulalım
Arzymn reyhan__oteken1 hatta izmir behçet uz da arter transpozisyonu ameliyatları gerçekleşiyormuş, bi araştırabilirsin
MrsOrnek @Arzymn bu sabah yüzüme tebessüme sebep oldunuz hanım efendiye verdiğiniz cevapla 😂😂 çokta güzel bir cevap olmuş
Gamze3909 reyhan__oteken1 şuan bu uygulamayı kullanıyor musun bilmiyorum ama bebeğine ne oldu diye sormak istedim çünkü ben de oğlumu kaybettim Nisa’n ayında bu ameliyattan sonra