feyzaa34 GulsunA hahaha iyi hazal iyi😅 ben bissuru isime acildim senin ne güzel iki isim var aklinda😅😅
GulsunA feyzaa34 Bendede var canim bi kac tane ama esim fazla begenmiyo 😕😕 o yuzden bu iki isim arasindayiz 😁 Sizinki ne olcak ?
feyzaa34 GulsunA bizimkimi😂 arya, ela, sare, melis, ikra, öykü, alara, rüya, feyza, ayza, asel🙃 eşim her gün bir isimle geliyor bana şaştım kaldım ben ama bana sorarsan sare istiyorum simdilik😀 allah yardımcımız olsun çok zormus yaa😂
GulsunA feyzaa34 Amiin amiin 😂😂 cok zormus evet 😅 Hele bi saglicakla gelsinlerde 🤰🏻🤰🏻 Kac haftaliksin sen?
tomurcukannesi Yusbur cemil çok güzel demek ecmel çekimli hali sanki. Ecir ecrin gibi ecir hediye dmeek ya mesela
GulsunA feyzaa34 Ben 37 😀😀 Asel’i bende seviyorum eylul, ezgi, feyza, zeynep... isimden cok ne var yaa 😂😂
Rabia2019 Yusbur ecmel kesinlikle♥️ Defne çok sıradan bir isim ve anlamı da güzel değil ecmel hem yaygın değil hem de anlamı çok güzel ♥️
feyzaa34 GulsunA ay aman aman sen hemen karar ver😅 esim bana diyo ki senin ismini değiştirelim kızımiza feyza koyalım diyor 🙄 dedim dalga mi geciyoon?? 😅