Betuldnz Kızlar 16+6yim ve gece kasintidan uyuyamaz hale geldim benim gibi olan bir tavsiyesi olan varmı ?
hande123 Betuldnz bende 3 gün bu çikeyi çektim hiç uyumamıştım dr a görün kesinlikle geçeceğini düşünüyorsun geçmiyor ben alerji olmuşum jel vermişti öyle geçti belki sende de alerji vardır
Sara Betuldnz Doktoraa mutlaka söyle cunkı oyle kasıntılar oldugunda kanı yoklatdırıyolar ters bir bısey varsa antıbıyotıke baslıyorlar ❤
Defneninannesi hande123 bende olmustum hastaneye gittim ama o ara tatilldeydi doktor başka doktorada guvenemedik ilaç almadik benimki yazın olduğundan klimayı açınca geçmişti
hande123 Defneninannesi benim soğukta olmuştu yanık gibi kabarmıştı vücuduma sürdüğüm kremden olmuş dr da öyle dedi çok fenaydı🤦🏼♀️ Şimdi yine kalıntım var ama ara ara o da normalmiş
Betuldnz teşekkür ederim canım cevabin için , Offff offff deli gibiyim , doktorum da izinde şansıma 😶😔
Defneninannesi Betuldnz evet benimki ondandi üstelik duşta aldim sıcak o daha fena yaptı bu ara vücuduna birşey sürme duşta gecene kadar bence
Defneninannesi hande123 hmm anladim farklı bir alerji turu iste nette dabaz yazarsanz zaten tamda bu alerjiyi tarif ediyor