Fatofaruki Merhabalar . Normal dogumda 3,5 -4 cm acıklık olunca belden ıgne vuruluyormus ve dogum acısız gerceklesıyormus . Bu her hastanede varmı acaba bılgısı olan varmı yapan yada ne bıleyım benı aydınlatsa 🤔☺️🌸
Fatofaruki Guzel_ailem Valla benımde pek bılgım yok ama belden uyusturuluyorsun ve oyle acısız doguruyorsun .bende bı youtuberı izledım ordan ogrendım😀
Guzel_ailem BurcuY hmm belden uyuşturmalı..değilmi epidural.. Şimdi anladım.. Ama ben ondan korkuyorum... Belden uyuşturmadan😩
Fatofaruki BurcuY ıns bızde bu kadar degıldır ama olsa bıle verecem galıba cogu kişi olumlu epıdural konusunda...hakkımızda hayırlısı🌸
Guzel_ailem BurcuY kabul etmem epidural doğumu korkarım yani.o uyuşturmadan sonra.. Sakat kalırsam.. Yaa o uyuşluk geçmezse.. En iyisimi çekerim evde sancımı gider hemen doğururum..
Annee1 Doğal doğumda epidural iğne yaptırmak prenses doğum diye geçiyor günümüzde bende 39.haftaya gircem önümüzdeki hafta nasipse doğal doğum olacak yani normal insallah, Dr dedi epidural istiyormusun hayır dedim herşeyi yaşayıp doğurmak istiyorum Dr şaşırdı baya bende onermiyorum zaten dedi ıkındığını bile anlamıyorsun uyusukken, ama dayanamayacak duruma gelirsen yaparız dedi, rabbim cümlemize hayırlı doğumlar, evlatlarımıza sağlıklı ömürler nasip etsin🤲
Reykzy Guzel_ailem epidural son zamanlarda çok tercih edilen bi yöntem zorunlu sezeryanda olsanız uyuşturulucak belden aşağısı korkmayın