Nuribasak Kızlar 39+4 olduk oğluşumla ama gelmeye hiç niyeti yok açılmam da yok doğum şekli normal gözüküyor acaba sizde açılma bir günde mi oldu yoksa zamanla mı oldu doguramayacagim diye korkuyorum artık benim gibi olupta açılması hemen olan var mı 🤔
ikramuratyanik Nuribasak 39+1 oldum bugün 🙋🏻♀️ Benimde açılmam sancim yok kendi gelmeyecek sanirim doktorum haftaya suni sanciyla baslatalim dedi 😌
Zehra5507 Nuribasak bende 39+3 deyin benim iki hafta önce bakıldı açıklık yoktu her hafta nst ye gidiyorum sancı da yok 🙄 ilk kızımda 0 açıklıkla 40+5 de suni sancıyla 4 saatte doğum yaptım sanırım yine aynı olacak benim çocuklarım çok seviyor karnımı 😊
Zuleyhakaan Nuribasak ilk oğlumda 4cm açıklıkla 5 gün gezdım anca 39+4te doğurdum. Suan 38+4üm bgn kontrolde yıne 4 cm açıklığım vardı nst’de sancım çıktı ama boyle bı 5 gün gecer diye düşünüyorum😂
Nuribasak ikramuratyanik benim nolcak belli değil sürekli açılma var mı diye bakıyorlar yok canım çok sıkkın bu konuda
ikramuratyanik Nuribasak Benimde düne kadar belli değildi her hafta nst her hafta kontrol inan neye göre karar verdi hala bilmiyorum 🙄 Ikinci doğum diye aciklik muaynesi falanda yapmadi ya bu sefer basaramazsam diye cok korkuyorum 🙄
Zeynebrima Nuribasak alt muayeni hiç sevmiyorum ya ☹️☹️☹️ Affff yani sancı çekeyim ama alttan parmak sokmasınlar 😃😃
Nuribasak Zehra5507 suni sancı nasıl bir şey peki canım. Rabb'im kolay doğumlar versin. Artık dalga geçiyorum ben bebegimle askere gidene kadar kal orda diye😁
Nuribasak Zehra5507 suni sancı nasıl bir şey peki canım. Rabb'im kolay doğumlar versin. Artık dalga geçiyorum ben bebegimle askere gidene kadar kal orda diye😁
Zeynebrima Zehra5507 keşke bende 4 saatte doğum yapsam bende şuanda 40+4 üm 41 e kadar gelmezse suni sancı vericek doktor 0 açılma ve hiç sancı yok ☹️☹️☹️ Çok korkuyorum
ikramuratyanik Zehra5507 Ayy suni sanci nasil bisey anlatsana biraz açılma yumusama hicbisey yokmuydu zor oldumu 😔
Nuribasak Kucukmucizeninannesi aynen bende de öyle tık yok arada bı ağrım oluyor o da düzensiz olduğu için hiçbir şey olmuyor 🤔
Zehra5507 Nuribasak benimle de eşim dalga geçerdi doğurmayı bilmiyor musun diye 😂 o zaman çok ağlardım simdi salak mıydın diyorum kendime ama sanırım haftaya yine ağlamaya başlayacağım 🙄 kendi sancım nasıl birsey bilmediğim için karşılaştıramıyorım suni sancıyla zordu elbet sonu böyle mukemmel olan birsey nasıl kolay olabilir ki klişe olacak ama bebeğini kucağına aldığın an herşey bitiyor 😍
Zehra5507 Zeynebrima hayırlısı olur inşallah benimde hiç belirtim yoktu Allah en güzel zamanda kucağımıza almayı nasip etsin
Zehra5507 ikramuratyanik valla 4 sene oldu alalı o gün ben bir daha cocuk yapmam demiştim o kadar acıdan sonra ama suan doğurmak üzereyim 😊 karşılaştıramıyorum cünkü normal sancı hiç çekmedim ilk üç sancı da cok bağırdım kimse beni ciddiye almayınca nefes almaya başladım ve sayı saydım 10 a kadar yatak kumandasını elime aldım sürekli yatıp kaldırdım yatağı tek başına insan çok üzülüyor sırf sancı odasında yalnız kalmamak için özel hastane ye gidiyorum destek önemli
ikramuratyanik Nuribasak Suni sanciyi öcü gibi anlatanlar sagolsun 😭 Suni sancinın sonu sezeryan diyenler yüzünden bu haldeyim ben 😭 Yoksa korkmuyodum dogumdan falan
Nuribasak ikramuratyanik aman herkes konuşuyor valla doğumhane de birgün yattım benle girenler doğurdu hep ve zorlanan hiç kimseyi görmedim inan Allah sabrını güzelliğini veriyor hele o ağlama sesi ben doğurmuş gibi sevindim her doğan bebekte😄