Damlas Selamlar herkesee 👋 33+4 teyiz. İsme zarzor karar verebildik geçen hafta. Kızımızın ismi Öykü olacak 💕 Eşimin çok istediği isimlerden biriydi. Yalnız ben öncesinde Vera ismini çok istemiştim,( günah olabilecek durumlardan sakınmak temelli bir dini öğreti, yabancı anlamları da var) eşim asla kabul etmemişti. İçimde çok kalacak gibi, o yüzden ikinci isim olsun dedim. Kırmamak için kabul etti ama öncesinde iki isim istemiyorduk, o yüzden kullanımının tek isme göre zor olacağını söyledi. İyi düşün dedi. Ben şimdi çok kararsızım, yardım eder misiniz bana 🤗 Öykü Öykü Vera
istkizannesi Damlas ikinci isimler genelde kullanılmıyor canım. Çocuğa yük olduğuyla kalıyor hep tek isim kullanılıyor. Yunus Emre,Ömer Faruk gibi kalıplaşmış isimler değilse özellikle. O yüzden bence de sadece Öykü.
Nuribasak Damlas benim de iki ismin var canım ve gerçekten çok zor oluyor iki isim koymayı düşünüyorsanız ikisini de birlikte söyleyin bence tüm hayatını etkiliyor bebeğin.
isyo Damlas öykü ismi bana basit geliyor şahsi fikrim vera ismini benimde çok beğendiğim bi isim bence öykü vera
Minedy Verâ takva demek çooooook güzel bi isim. Ben öyküyü sevmiyorum çok açıkçası. Öykü Verâ gayet uyumlu olmuşşşş. Öykü Verâ +1
Damlas Minedy anlamını okuyunca aşık oldum isme resmen💕 ama bi yanımda korktu, çok derin bir anlamı yüklesem ağır olur mu acaba kızım için diye🙈
Nuribasak Damlas isminin birisini kullanıp diğerini kullanmadiginizda diğer isim başkasının ismi gibi geliyor bı de okul hayatında çok etkili oluyor kişi resmen kendini tanımıyor kişilik karakter etkiliyor
Minedy Damlas sanmıyorum ağır olacağını madem ismimiz yaşamımızı etkiliyor takvalı olur ağır başlı olur işte daha ne 🤗😇