Gulsahseyreek Ya azaldı hareketleri baya baya azaldı helmde önceden yemek yerdm az çok oynardı deminden beri parmağımla vuruyom tepki versin dye hareket yok normalmi sizde hareketler nasıl 😔
Edebyahu Gulsahseyreek yeri daralmıştır ondan ama hareketlerini sayın en az 10 kere hareket etmesi lazım doktorum bana öyle demişti
feyzaa34 Gulsahseyreek yeri daralıyor o yüzdendir canimm ama devam ederse acile git merakını gider yani😘❤
Assda Gulsahseyreek canım merak etme yeri daraldığı icin öyle ama merak ediyorsan sırt üstü yat rahatsız olucak hemen hareket ediyor dene istersen ☺️
Acemiannes Gulsahseyreek evet yer daraldığındandır canım iyi düşünelim iyi olsun rabbim hepimizin yavrularımızı korusun🤲
Gulsahseyreek feyzaa34 çok az etti şimdi rahatladım korkuyorum ya bişi olurda anlamam dye gelse de rahatlasam 😣
Rukiyecndr Günde 10 kere hareket etmesi lazımmış doktorum öyle söyledi geçen 10 dan az olursa gel demişti birde artık yeri daraldığı için olabilir❤️ Ama böyle az hareketleri varsa için sıkılıyorsa bir doktora görün derim tehlikeye atma canım
Derin6565 Gulsahseyreek çok normal kendini doğuma hazırliyo kafası da şimdi rahim agzindadir yeri daraldığı icin hareket etmiyordur ben doğuma yakın 1 hafta falan hissetmemistim