Beyzagzn Aslında nereden baslasam bilemiyorum.. Ilk iliskisinde hamile kalip haftalarca aglayan kizdim ben. Istemiyorum aldiricam dedigim gunlere hayret ediyorum dogrusu. Cunku boyle bir aşk hayatimda yasamamisim. Hamileligimi ogrendigimde cok zorlandim psikolojim bozuldu ama sonrasi rahat gecti. Seker tiroid dediler umursamadim. Ne istediysem yedim ictim gezdim cok gezdim. 36 haftalikken idrarimda protein kacagi yuzunden 1 gunluk yatis yapildi. 1 hafta sonra kontrole cagirdi doktorumuz. Tam 37. Haftada yani 18 nisanda hastaneye gittik esim ve annemle. Doktorumuz o gun ameliyattaymis. Aradik bekleyin dedi. O ara yürürken bi anda idrarimi kaciriyorum dedim tuvalete kostum. Ciktik yurudum ayni sey yine oldu. O an anladim ki suyum geliyordu. Direkt acile girdik aktif dogum baslamis dediler acilmama baktilar 1.5 cmdi. Dogum odasina gittim. O gune kadar normal dogum mu sezaryen mi korkuyorum ikisindende derken bi anda dogum baslamisti. 16.00da odaya alindim. Yattigim yerde damacana gibi su geliyordu. Hic sancim olmamisti o ana kadar ama bi anda asiri bir sanci basladi. Oyle ki bagirmam diyen ben ciglik atmaya saclarimi yolmaya basladim kontrole geldiler saat 19.00 gibi 9 cm acilmam vardi. Ikindim ikindim ama yapamadim. Ebeler saclarini goruyoruz cikisa cok yakin deselerde olmadi. Beni dogum sandalyesine aldilar. Sansima kendi doktorum vardi. Odada herkes yardimci oldu. Ikinamadigim icin ebe karnima bastirdi yinede cikmadi. Gucumuz tukenmisti kizimla. Hoca vakumla bebegi cekti. O an tum acilar gitmisti. Ama bebegim ne agladi ne gozunu acti. Ağlayarak yasiyor mu diyebildim sadece. Cok yorgun dogmus dediler. Iri bir bebekti. 18 nisan 20.30da 53 cm 3800 dogdu. Kanalda takildi bu yuzden.kuveze aldilar hic dokunamadim. Sonra uzun uzun diktiler.dikisim fazla oldu acikcasi. Suan agrim cok. Birde gribim oksurdukce agrim artiyor. Ama ilk kez emzirmek icin kucagima aldigimda ne dikis acim kaldi ne baska bir sey. Suan o dogumu tekrar asla yapamam. Evlat disinda bu acilari asla cekemem. Umarim hepiniz cok guzel dogumlar yaparsiniz. Evlatlarinizi saglikla kucaginiza alirsiniz. Henuz 2 gunluk taze anneden sevgiler :)