ElaMirza merhaba kızlar çarşamba sezeryana giricem ve ben çok korkuyorum dr bebeğimin 4 kilo üstünde olduğunu suyumun çok fazla oldugunu söylüyor dediki normal dogum yapabilirsin ama bana soracak olursn sen benim bi yakinim olsan seni direk sezeryana alırım dedi oysaki 2 normal doğumum var normal dogumda çok çekersin bebeğin omzuna boynuna bişey olabilir dedi hiç risk e gerek yok dedi yine de son karar senin dedi çarşambaya gün aldık sezeryan olucam çok ama çok korkuyorum hem dr güvenemiyorum hiç uğraşmak istemiyor diye hem çok korkuyorum ameliyat narkoz vs tırstım iyice birde genel anestezi istedim dr bebeğini görmek istemiyormusun deyip belden uyuşturma olsun dedi aklıma ameliyat hane geldikçe kalbim ağzımdan çıkacak gibi olu yor ya 😓😓😓
Merve123a ElaMirza korkma cnm okadar bende 2. Olcam ilkide velden uyuşturmaydi geneli kimse önermiyo norkoz bebeğe geçiyo sen geç kendine geliyosun eniysi spinal
melegmgeliyor0 bnce baska doktora dHa görün. devlete flan da gorun. bnmde bebegim kilolu. ozeldeki doktor sezeryan dedi. devlete de gitcem bakalom ne dicek. onceden annelerimiz 5 kilo flan doğuruyormus. hemde kotu sartlar altinda