Elfibrhm2609 tabiii 😊 korka korka ağlaya sabah kalkıp doguma gittim 😊 Hastane girişim yapıldıktan sonra odama yerleştim. Kimisi damar yolu için canım cok yandı felan demişti o yüzden bende korkuyordum acıkcası. damar yolunu bebegim doğduktan sonra rahat alabilmek için kucağıma elimin üstünden degil de bileğimin kenarından attırdım hiç acımadı ve iyi ki de ordan açtırmışım çok rahat ettim. Almaya geldiler ameliyathaneye indik bu sırada sadece eşimi aldılar yanıma ama oda kapıya kadar. İçeri girdiğimde beni cok iyi karşıladılar rahatlatmaya calıştılar hatta beni ameliyathaneye götüren görevliler bile o şekilde 🙈 sonra beni yatırıp hazırladılar spinal için. Belden olan iğneden de hiç korkmayın gerçekten sivri sinek ısırı gibi hatta bana bir kere degil iki kere soktular 🙈 ilkinde yeri olmadı ikinciye cıkardııı tekrar batırdı yavaş yavaş uyuşmayan basladı ama beni daha. Önce korkuttukları icin uyusmıcammmmmm hissedeceemm diye cok korktum. Karnımda bir ağrı hissettim baskı bağırdım baya bir ne hissediyorsun diye sorduklarında ağrı dedim meger orda bebegimi cıkartyırolar mış ama benn kesik ağrısı diye korkup bayıltıııınnnnn beni dediğimi hatırlıyorum sonrası yook 🙈 yavas yavas kendime gelgimde hemşirelere saat kaç dedigimi hatırlıyorum daha sonra odada bebegimi aşa da göremedim ilk ben görecektim diye ağlamışım videolarda izledim 🙈 odaya ilk geldiğimde annem bebegimi göstermiş hatta direk çeneme yapışmış iki saniye de kıpkırmızı olmuş öyle anlatıyorlar 🙈 içindeki pis kanı atmak icin göbeğe bastırıyorlarrrr kendine gelince emir kaç sefer o can yakıyor biraz. Benim ilk yürüyüşte felan canım cok yanmadı hatta hep gezdim bir an önce toparlanmak için ilkini hemşire ile yürüdük sonra hep kendim yapıcam edicem diye kimseden yardım almadım