SevdaNurum Arkadaşlar bebeğinize dönence almayı düşünüyor musunuz? Ya da tavsiye edicegnz bi marka var mı? 😊
Sengulkrgz SevdaNurum bir bayan burada kendi yapmisti cok da guzeldi vallaha...Benim besigin kkendisinde var o yuzden almayacagim fakat olmasaydi kendim yapmak isterdim
Mayasey SevdaNurum ben aldım ama kullanmadık daha tabi. Bebekte nasıl etki eder bilmiyorum. Almadan önce çok araştırdım. Sonuç olarak tiny love ve fisher price arasında kaldım. En sonunda fisher price aldım. Şubat e bebek indirimindeydi. Kaça aldım hatırlamıyorum. O sallanan oyuncakları çok sevimli gelmedi gözüme. Oyuncakları beğendiğim modellerde çok özellik bulamadım. Bunda Hem projeksiyon var tavana yıldızlar yansıtıyor. Hem de her türlü müzik var. Türkçe ninniler, doğa sesleri, klasik müzikler bir de beyaz gürültü denen sesler.. https://www.e-bebek.com/fisher-price-fisherprice-eglen-ve-ogren-kopekcik-donence-p-fpr-fkl26/
Nalanktl SevdaNurum dönence otizmi tetikliyormuş bilginiz olsun. Alsanız bile çalıştırmayın kesinlikle
SevdaNurum Ersozburcin nasıl kullandınız mı hic😊 geceleri rahatlatıcı sesi icin almak istiyorum daha cok😊oyuncakları da cok güzel 🥰 tiny love die bi markanın var oda cok güzel ama fiyatı 350 TL... O biraz pahalı geldi. E bebekte kuponumuz vardı olmazsa öle alırız fshier price 😊
Ersozburcin SevdaNurum yani ben daha kulanmadım müzikten daha çok onlar döndükçe bebek ona odaklanarak rhat uyuyo yada uymaırsa onlara bakıp oyalanıyor 😊
SevdaNurum Mayasey evet evet kesinlkle aynen öle😊 tiny love bakıyorum oyuncakları cok güzel ama ninnileri fisher pirece kadar cok secenekli değil... Bakalım alıcaz artık hangisiyse nasibi😊 cok tesekkur ederim 😊sağlıcakla kullanın inşallah 😊
Mayasey SevdaNurum teşekkür ederim 😊 oyuncaklarını değiştirme şansımız var istersek, ben en sonunda öyle düşündüm.