Haticectbr Herkese Merhaba 🙋🏽♀️ Aslında buraya yazmayı düşünmüyordum fakat hamile olduğumda bende foruma girip doğum hikayeleri okurdum.O yüzden azıcıkta olsa normal doğum isteyenlere destek olmak amacıyla yazmak istedim ☺️ Hamileliğim kolay geçmedi açılmam olduğu için 23+6 da serklaj yapıldı.Sonrasında uzunca bir süre hareketlerim kısıtlandı evden dışarı uzun bi süre çıkamadım.37.haftada dikişlerim alındı doktorum baktığında 1 cm açılmam vardı doğumun heran olabileceğini söyledi ve beklemeye başladık.38. Haftada gittiğimizdr açılmam 3 cm olmuştu.Fakat hiçbir doğum belirtisi yoktu.14 mart gece 03:30 saatlerinde birden karnıma bir sancı girdi adet sancısından bir tık daha fazlaydı fakat dayanılmayacak gibi değildi.Uyuyamıyordum bende kalkıp evi topladım sabahı ettim.07:30 da ebemi aradım hastaneye geçmemi söyledi bende eşimi uyandırdım hazırlandık derken 9 buçukta hastanedeydik.Nst ye bağladıklarında sancım çıkmadı.Fakat ben sancılanıyordum.Ebem alttan muayene etti ve 9cm açılmam olduğunu söyledi.Beni doğuma hazırladılar ebem suyumu patlattı.Doktorum geldi saat 10 buçukta doğumhanedeydim.Sadece sancım geldiğinde ıkınmamı söylediler.Bu süre içerisinde hep ayaktaydım sancım geldğinde çömelip ıkınıyordum.Kendimi o şekilde daha rahat hissettim.Bebeğin kafası göründüğü an çatala geçtik ve 11:40 ta bebeğim kucağımdaydı.Doğum ağrısız diyemeyiz herkesin ağrı eşiğide farklıdır fakat diyeceğim kendinizi korkutmayın.iyi doğum hikayeleri dinleyin.Kötü anlatanlar olsa bile kulağınızı tıkayın.Biz aileler haber vermeden sadece eşimle gittik hasteneye çünkü kapıda birilerinin bekliyor olması beni strese sokacaktı.Bebeği kucağıma aldığım an eşim aileleri arayıp haber verdi. Umarım normal doğum düşünen herkese bi nebze destek olur bu yazı☺️ Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Derin6565 Haticectbr çok güzel maşallah benim ilk doğumum normaldi berbatttttttiiii aklıma gelince kafayı yiyorum ikinciyide normal dusunuyorum belki kolay olur diye ama korkuyorum rabbim banada kolay dogum nasip etsin inşallah
Acemiannes Haticectbr gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun darısı başımıza 🤗🌸
yagmurtpl Haticectbr Allah analı babalı büyütsün, yavrunuzu size bağışlasın, darısı bize olsun inşallah 🙏❤️
Miriryim Çok güzel yazmışsınız darısı başımıza hayırlısıyla inşallah 😊 Allah analı babalı büyütsün sağlıkla inşallah
Haticectbr Derin6565 belki benim ikinci doğumum da bu kadar kolay olmaz bilemiyorum ama gözünüzü korkutmayın bence☺️Allah inşallah ağrısız sızısız kucağınıza almayı nasip etsin.
Derin6565 Haticectbr amin yinede çok anlatmayın kolay oldu diye nazara gelirsin rabbim bebeyine sağlık versin
Haticectbr Derin6565 🙈herkes öyle diyorda bu dönemde normal doğum düşünenlerinde desteğe ihtiyacı oluyo diye yazmak istedim ☺️
Derin6565 Haticectbr aynen iyi yapmissin çok iyi destek mesala bende sezeryana yonelecektim okuduktan sonra vazgeçtim ama göz de oluyo benim gorumcem anlattı söyle rahat oldu diye 4 gün geçti basur u cıktı gunlerce oturamadi