Cansubursa Polikistik över hastasıyım çatlatma iğnesi oldum ayın 3 de şimdi kanamam oldu acaba yerleşme kanaması mı yardımcı olurmusunuz ? İdrar testi yaptım olumsuz du dün .
Cansubursa Marttın 3 de adetim bitmişti doktor bana klomen ve dostinex verdi bide şimdi kanam oldu iğne olduktan sonra da bi hafta sonra falan çok agrım oldu kasıklarda
Sltnshn Cansubursa o ilaclar cok yan etki yapıyor her ay hamilelik belirtileri gibi oluyor. Kan tahlili yaptirin en güvenilir o.
Sltnshn Cansubursa evet bende ovitrella vuruldum 6 ay . 1 ay koldan vuruldum cok yan etki yapti. Karindan vurulunca o kadar olmamıştı
Cansubursa Bilmiyorum bana adet olursan 3 günü gel olmazsan bi hafta sonra gel dedi rahim filmi çekicez demişti doktrım yerleşme kanaması olabilir mi acaba diyorum üzülmek umutlanmak da istemiyorum açıkçası 😞
Sltnshn Cansubursa yerleşme kanamasi hafif pembesi ve az gelir diye biliyorum eger adet gibi gelmemişse. Bi doktoruna sor bence benimde öyle olmuştu doktorumu aradim icerde kanama oluyor o igneyi vurulunca odur demişti
Cansubursa Bilmiyorum ya kafam çok karışık allak bullak öğlen 1 buçukta değiştim pedi sadece taş çatlasın yüzük parmağım kadar az az kanam olmuş ahım şahım kanama değil