Mirom Kızlar bana bi fikir verin hastane çantası için nasıl bi çanta alayım?? Her zamanda kullanayım yoksa valiz mi alaym ama valiz de her zman kullanilan bisey değil sizler nasil bisey ve nerden aldinz ??
Haribo42 Mirom evde ufak valizin yokmu canım ben almicam evde var onu kullanıcam yada kayın validende birilerinde vardır ufak valiz
Pnr_jr Mirom canım kabin boyu bir valiz. Hem taşıması kolay hem de bir sürü şey var ağır taşıması. Bugün hazırladık biz de.
tgbaylmz Mirom alıp sonradan kullanmayacağın birşey alıcaksan hiç alma evde kullanabileceğin birşey varsa onu kullan yada kullanışlı birşey al boşuna para verme onun yerine başka gereken birşey alırsın
hunilimom Mirom küçük valizi vardı eşimin onu kullanicam ben başka bise alma gereği duymadım valiz daha mantıklı
Mirom Haribo42 yok kuzum ya kayınvalideminde yok baskasindan da istemek istemiyorum lazım olur onlara die
tgbaylmz Mirom bence küçük bir valiz al onu da ileri de bebeğinle tatile uzak bir yere gittiğin de çocuğunun kıyafetlerini koyarsın rengini cinsiyetine göre al yada gri falan var güzel olur