nurcakir58 bazen cok hareketli bazen yavasliyo beden acaba hafif boyle atiyo oturunca goruyorum hafif cok siddetli deil
Sh123 nurcakir58 benim 30 haftalık olacak 2 gün sonra. Çok hareketli. Mesela hareket etmediği zamanlar uyuyor diye düşünüyorum yarım saat aralıksız hareket etmediği falan oluyor. Ama genelde çok hareketli sizin ki kaç haftalık
Duyguanneoluyor nurcakir58 canm artık yeri daraldı 30 dqn beri bizimkide kıpırdıyo ama eskisi değil doktoruma sordum oda artık yeri daraldı eskisi gibi kıpırdayacak alanı yok demişti
hunilimom nurcakir58 34 olucaz gece 2 gundur gece gündüz oynuyor normalde çok sakin bir bebek doğum için pozisyon arıyor diye düşünüyorum bende
nurcakir58 Sh123 bugun 33 haftayim bazen cok iyi bazen hafif atiyo oturunca goruyorum hafif sendede oluyomu
Sh123 nurcakir58 bence bebeğinize de bağlı. Bende oturunca yada uzanınca görüyorum daha çok. Bi işle uğraşınca farketmediğimde oluyor.
Momma 35 olcaz çarşamba günü, karnım açken çok oynar yemek yemezsem durulur, yemekten sonra yine kıpır kıpır olur. Sürekli bi hareketleri var, çok iş yapıp yorulursam ertesi gün pek hareket etmez ama ben hareket halindeyken de hareket eder 🤷🏽♀️ Bir de her sabah 5 gibi hareket eder inş bu doğunca 5te uyancam demek değildir. 🤦🏾♀️😃