oykusss Sh123 aile hekimliğine gidip kayıt yaptırdınız mi çünkü 4 . Ayda tetenoz yapılıyormus bide ilerideki aylarda . Doktorum 2 doz tetenoz var demişti 😊
Betyil Sh123 20. Haftada 1 doz tetanoz oldum 26 oldum 2 gün önce 2 dozu oldum kadın doğumda öneriyor aşıyı benim doktorum ihmal etme aşıyı demişti önemliymiş
Sengulkrgz Sh123 asi zamanlarinizi kacirmissiniz...tetanoz asisi olunuyor ben 20 de oldum.25 de de diger dozu olacagim
Sibel4 Sh123 evet bende 22haftalık hamileyim sağlık ocağında tatanoz aşısı oldum bir daha olmam gerekiyor hamileyken 2 Doğumdan sonra 3defa tansiyon ve şeker testide yaptılar
Sh123 oykusss benim gittiğim hastanede hiç Bilgi vermiyorlar normal mi bilgi vermemeleri? Yeni taşındım ve adresimi aldırmak yeni nasip oldu kayıt yaptırmadım daha
oykusss Sh123 bilgi vermemişler kuşum ya , doktorum kalp atışındsn sonra direk oraya gidip kayıt ol dedi bana aşıların var hatta Kan tahlillerini de orada yaptıririz dedi. Bı gidip görüş istersen 😊
Aslanmoms Sh123 hastane sadece sağlık ocağına bildirmen gerektiğinin söyler sağlık ocağı aşı bilgisini verir
Meriipella1 Canım sağlık ocağına git aşı olmadığını söyle çalışanları var zaten onlar sana yardımcı olur