Ozlemzeynep Yok canim bende farkliydi nasiliydo soyliyim.kanama leke devamli diyildi 1 gunde 2 kere falan oluyordu aksama cikinca olmuyordu😂😂😂😂😂biz ara verdik dogrusu 2 gun esim hala sagalmamissin soyledi sana kiyamiyorim dedi sanki agriyorsun gibi dedi geliyo bana.tamam dedim tazeden 2 gun bekledik oda kesmiyordu her iliski sirasinda az az olurdi cok yok yani
Ama yumurtlama doneminde artis vardi.Hatta oyle biliyordumki enfeksion falandir rahim çirki falan cikiyo diye biliyordum ama yanlis bilmisim😂😂😂doktor bi sorun yok dedi.yumurtalama donemidir dedi.hatta rahim kalinlasmis dedi cok yakinda cok ihtimalle hamile ola bilirsin soyledi
Boyle 2 hafta devam etti.2 hafta arzinda bas donmeleri bulanti idrara cikma agrilar hepsi vardi test yaptim cizgiyi gordum.doktora sorudm normal dedi o donemde ola biliyo.yine 1 ay bekledim ama iliskiye girdik yani ne yalan soyluyum.hamileliyomi oyrenimce bile yasiyorduk 5 haftamda malasef leke oldu
Yerlesme kanamasiymis 6 haftalikda gitmisdim
Simdi 23uz😂buyuduk artik.yani o sirada olduk boyle oldu.hemde adetden sonra borular acilir temizleniyo hamile kalma daha yuksek olur diye