Tugyal Btl41 baya talihsizlik yaşadım ilgisizliginden belki ondandır . Bariz olarak yaşadığım bir sorumsuzluk ları oldu. Burda aciklamak istemiyorum.
Hndnckn Btl41 ben bir oncekı dogum umuda onda yaptım ilgili iyi bir doktor normal doguma tesvık etti suan ikinci hamılelıgım ondan memnun kaldığım ıcın gene ona gidiyorum ama bu sefer saglık durumundan sezeryan olacam bakalım.
Gazell DeryaKuzusu sebiha hanıma gittim canım 400 TL ama 15 gün sonra tekrardan çağırıp aynı şekilde bakıyor ücretsiz olarak cok ilgili ve bilgi vere vere anlatıyor
DeryaKuzusu Gazell nerde yeri peki ben de Bi araştırıp gideyim semih özeren i önerdiler bana da. Soydan iş merkezinde.
Btl41 Gazell alikahya kadın doğum da mehmet bekir tuğrul giden pişman olmaz özelden farkı yok herşeyi anlatıyor sormadan
Sevda41 DeryaKuzusu evet çalışıyorum :) olur Canım açabiliriz yani bende isterim bilgilenmek paylaşmak adına daha çok yeniyim :)
DeryaKuzusu Sevda41 o zaman bir müddet burdan devam ederiz olmadı WhatsApp ya da instagramdan takipleşiriz. 🤗 Şimdilik daha cinsiyet de belli olmayınca alışveriş de yapılmıyor. Soracak edecek bişey sadece doktor var işte 🙈