Elininanasi Arzumurkmez seninki az diyil canim.tamda normalms😊😊😊Bizimki fazla yani.hem genetik hemde beslenmede onemli Kilonun bir onemi yok en iyisi sagligi valla)
lal82 Elininanasi açıkçası yanlış yazdığını düşündüm. Bizimkilerin 2 katı neredeyse 🙄 sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻
Elininanasi lal82 yok canim yanlis diyil😊3 doktora gorunmusum.ucude aynu bisey soyledi Hatta gun gecdikce qram artis olmus☺Rabbim butun yavrulari sapsaglim yasatsin
Denal Elininanasi maşallah🥰🥰 yediğin içtiğim ne 😂bizimle de paylaş gere aynıysa garanti genetiktir...Allah sağlık versin herkese
Elininanasi Denal canim dogrusu yesillik muz yogurt meyve cook tuketiyorum.muz cok yeyerom😁😁genelde muzu cok severim hem hamilelik hemde istek yeyorum canim
Denal Modies 😂😂merak ettm ama😀😀bnde istiyom ki bebeğim başta sağlıklı olsn Allah'ın izniyle ama böyle zayıf da olmasın oyuzden 😍😍😍
Denal Elininanasi pamukları kızın arasında 100gr var😍😍bnde bi muzu zorla yiyorum .yumurtayı bı bırakmıştım artık onada basladm....yarasin yaerularimiza sağlıklı olsunlar 😍😍😍😍
Elininanasi Denal Canim bende yumurta yeyemiyorum😁😁😁😁kusuyorum yeyince Muz yeyoruz biz sipayla😁😁.Amin canim insallah
gdaslik Denizemir doktoruma yazdım da bu konuyu spor yaparken zorlamış olabilirsin önemli birşey değil dedi içim rahatladı