guliii Arkadaşlar, özel ya da devlet de bildiğiniz en iyi doktor kim Kırşehir için. Önerilerinizi bekliyorum. Özellikle de normal doğum olmasını istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
guliii esmadavut_40 Devlet hastanesinde Füsun Cantürk için iyi dediler ama randevuları dolu sanırım almak istedim boşluk olunca bildirim gelecektir dedi
Tugbax68 Okan bey ve füsun hanım ıkiside is8nde iyi ama okan bey aceleci davranıyor oyuzden füsun cantürk e gidiyorum özelin doktorları yeni ali diye biri vardı soy ismi aklımda değil iydi oda ve devlette normal doğumu bir sıkıntı olmadığı sürece ebeler yaptirtiyor sezeryani ise nöbetçi doktor
guliii Tugbax68 Ali bey hangi özel hastanede. Aşıkpaşadan başka özel hastane var mı kırşehirde. Bide randevu alamadım Füsun hanıma çok mu dolu acaba 🤔
Tugbax68 guliii ali bey aşık paşada füsun hanım işinde iyi bir doktor randvu almak zor oluyor uygulamadan takip et bulursun ben öyle yapıyorum
guliii Kırşehir devlet hastanesine gitmedim ama gidenler çok yoğun olduğunu bi sürü Suriyeli olduğunu söylüyor