PrensesimDoga Aysessss bende 32.hafta da başladı şu an 35-2 yiz zehirlenme geçti ama doktor doğuma her an hazır ol dedi bugün.
PrensesimDoga Nesli2101 bgn gittik dr a her an doğuma hazır ol dedi haftası ile uyumlu şuan 35-2 olduk erken doğabilir ama hayırlısı bakalım 🙏🏻
Aysessss PrensesimDoga yaaa sağlıklı bi şekilde kucağıma alırsın inşallahhh 🙏🏻 Senin geç başlamış ben daha 25. haftamdayım :(
PrensesimDoga Aysessss amin cümlemiz sağlıkla alır inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dikkat et canım tansiyon çıkmazsa sorun olmaz. Tuzdan stresten yorgunluktan uZak dur. Bizim kızda 10 gün daha dursa süper olcak ama bügün biraz kırmızı leke geldi bide kasık ağrısı olunca dr hazırlıklı ol dedi🙏🏻
Zeynep7777777 PrensesimDoga biley soracaktım tek arter tek ven olanlarda normal doğum önermiyo bazı doktorlar size öyle biley söyledilermi
Aysessss PrensesimDoga olsun olsunc gelişimini tamamladı bebek, ne zaman isterse gelsin artık :)) ben de tuzu karbonhidratı falan sıfırladım, hafif tempo yürüyüş yapıyorum, tansiyon normalleşti gibi inşallah böyle devam eder de görürüz o haftaları 🙏🏻🙏🏻
PrensesimDoga Zeynep7777777 benim doktorum söylemedi ama bir başka doktordan duymuştum önermediklerini. Ben zaten hamile olduğumu öğrendiğimde hep sezeryan istiyordum.
PrensesimDoga Aysessss inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Dua edin bol bol yüreğinizi ferah tutun 🌸 rabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻
PrensesimDoga NeslihanKorkmazKahraman tek damar tek ven durumu riskli gebeliğe giriyor, bu yüzden riskli gebelikler sezeryab ile alınıyor.
NeslihanKorkmazKahraman PrensesimDoga doktorum sezeryan demediği için ben de ısrarcı değilim normal Doğum yapan da varmış bu durumda olup
PrensesimDoga Ben 35-3 oldum ama ptsi doğuma alınanabilirim aşırı heyecanlı ve gerginim kızlar 🙄 suyum azalıyor ve tek damar olduğum için dr riske atmayalım dedi asprini kestik. 36 ya giremeyebiliriz. Dualarınızı bekliyorum arladaşlar🙏🏻🙏🏻
NeslihanKorkmazKahraman Zeynep7777777 hayır o başka bir durum bence çünkü benim de tek arter ama suyu iyi. PrensesimDoga Allah acil şifa versin hemen kurtarsın sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım stres yapma bol bol dua et canım
PrensesimDoga NeslihanKorkmazKahraman şöyle suyun azalmaya başladı ve tek damar olmanın etkisi ile riske atamam alıcam dedi 🙄
NeslihanKorkmazKahraman PrensesimDoga yani suyun azalması herkes de olabilir benim arkadaşımın da azalmıştı sezaryen oldu öyle durumlarda riske atmıyorlar zaten sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah Doğumdan sonra yazarsan sevinirim 🙇♀️💐