Zeynep7777777 NeslihanKorkmazKahraman doktorum istersen amniyosentez yaptırabilirsi dedi ama ben kabul etmedim bunun sonucu herzamab kötü olacak diye bişy yok dedi benim doktorumda biraz rahat . Dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok
NeslihanKorkmazKahraman Zeynep7777777 bana da önerdi ama ben de yaptırmadım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım
NeslihanKorkmazKahraman PrensesimDoga benim ikili normal çıkınca üçlü dörtlü yapılması detaylıda çıktı hayırlısı hakkımızda 😔
PrensesimDoga NeslihanKorkmazKahraman hiç korkmayın yüreğimizi ferah tutalım zor biliyorum ama Allah büyük inşallah bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza alacağız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tosbikli Zeynep7777777 benimde tek arter tek ven canım kalp rahatsızlıkları bu durumlarda görülüyormuş ama geneli geçiyormuş düzeliyormuş bilmiyorum valla merakla bekliyorum inş sağ sağlim alırız kucaklarımıza 😔
Tosbikli NeslihanKorkmazKahraman geçen hafta 1.300 gr herseyi güzel dedi bide normalde down da burunları küçük olurmuş bizimkinin maşşallah burnu kocaman kalp için başka çocuk kalp radyolojisine yönlendirdi o dedi kaçak olduğunu şuan endişelenecek bir durum yok ama gözlemleyeceğiz dedi
NeslihanKorkmazKahraman Tosbikli anladım canım inşallah sıkıntı olmaz da sağ Salim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız benim de 32 de kontrolüm var bakalım
PrensesimDoga NeslihanKorkmazKahraman devlet hastanesi mi özel hastaneye mi gidiyorsunuz ? Hangi şehirdesiniz?
NeslihanKorkmazKahraman PrensesimDoga detaylıyı başka yerde yaptırdım ama rutin kontrolüm özel hastaneye gidiyorum. Doktorum daha önce de böyle hamilelikler görmüş ve kilosu da iyi doğurttum endişe etme dedi. Hayırlısı bakalım Allah’a emanet bebeklerimizzz
recep Benimm de aynı sorun var bu herkeste olabiliyormuş ama herkes detaylı ultrason yaptırmadığı için ortaya çıkmıyor Muş çoğu insan da 31+5 im bugün bebeğim de 1.900 gram suanlık bi sorun yok haftasıyla cok güzel uyumlu Rabbim yardım etsin Doğum yapan olursa bu şekilde lütfen yazabilirmi🙏Benimmde kafam hep nasıl olcak iyi mi kötü saglıklımı ama bir yandan rabbime dua ediyorum hayırlısı olsun hakkımızda bu cok kötü bir psikoloji
Zeynep7777777 Tosbikli evet gittim 25. Haftamdayım daha coraspin kullanmaya devam edicen dedi sen kullanıyomuydun
NeslihanKorkmazKahraman recep ben daha yapmadım canım 33 haftalık olduk bakalım hayırlısı ile 32 de kontrolüm vardı iyi geçti senin.i nasıl
PrensesimDoga recep erken doğum riskim var akciğer geliştirici olmaya başladım. 34+1 olduk şükür bakalım 🙏🏻