Medine27 Kizlar meraba plesanta previa totalis durumu yasayanlar varmi kacinci haftada dogum oluyor bilgisi olan varmi
Burcak61 Medine27 ben şu an 26+1 im dün de üniversite hastanesine sevk edildim profösör en geç 37+0 da alcaz dedi
Medine27 Burcak61 masallah canim bendede kanama kekelenme olmadi bakalim 33 haftadayim ben mayisin ikisinde kontrolum var gun verir mi bilmiyorum şu hafta yapariz demediler bana
Medine27 Burcak61 yok canim ben bu sorunla ilgili simdiye kadar ilac kullanmadim cok sukur sen kullaniyor musun
Burcak61 Medine27 bana progestan verdiler de 12+4 den beri kullanıyorum dün profösör kes dedi korktum bi an Bırakınca ya bişe olursa diye
Burcak61 Elifeymen54 hımm anladım canım çok geçmiş olsun ben de bi 30 lara geçiş yapsaydım hayırlısıyla 😊
0263_35 Tıbbi olarak isim söylememişti doktor sadece plasenta previasın rahim ağzı tamamen kapalı bu şekilde asla normal doğum olmaz senin ve bebeğin hayatı tehlikede erken doğum riski çok fazla dedi internetten araştır dedi kanama durumu olursa diye kan yapıcı şeyler tüket dedi o gün mahvolmuştum korkuyordum çok ağladım tek olumlu şey bu durum gebeliklerde karşılaşılıyor 26.haftadan sonra bebek büyüdükçe plasentayı çekebilir demişti tek elimden gelen duaydı.28.haftada biraz yana kaymış 32de biraz toplamış yukarı çıkmaya başlamıştı doktor 35-36 haftaya ulasmasini istiyordu 38+5te normal doğum yaptım.Zor bir süreç insanın elinden bişi gelmiyor beklemek zor azıcık akıntıda acaba kanamamı diye korkarak bakıyordum.Allah yardımcınız olsun umarım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız arkadaşlar