37+4 günlük hamileliğimin son günü dün suyumun sürekli bi kaşık bi kaşık geldiğini anlayıp doktorumun dün yatisimi vermesi ile başladı bebeğim karnimda stres altında idi ve kalbi zayıf atıyordu boynunada kordon dolanmıştı doktorum zor bir süreç sizi bekliyor suni sanci ile başlatacağım doğumunuzu ama 2 gün de bu sancıyı çekip hicbir açılmaniz olmayıp sezeryanada alinabilirsin yada bebek strese girerse hemen sezeryana alırız dedi bismillah dedik 1 cm açıklık ile saat 11 de yatışım yapıldı ve 11 buçuk gibi serumu bağladılar aradan 1 saat geçti ve ben yavaş yavas şancı çekmeye başladım saat 2 ye kadar nst bağlı kaldım çok ağlıyordum yanlız olduğum için ve bu bebeğime yansıdı kalp atışı zayıfladı acilmama bakıldı hiçbir değişiklik yoktu plates topu verildi onda yapılması gereken hareketleri yapmıştım ve tekrar bakıldı acikligim 1 cm biraz geçmiş dediler ve o sırada suyumu hepten patlattılar ben panik oldum ve ebelerim beni sakinleştirmek için o idrarindi idrar kaçırdın deyip beni kaldırmaları ile gerçek sancılarla karsilastim asıl sanci ondan sonra başladı ozaman kadar cektigim birşey değilmiş 3 dk da 2 defa şancı giriyordu ve ben artık plates topunda bile hareket edemeyecek durumda idim dua ediyordum sadece rabbim beni selamete çıkart bebeğimi sagsaglim alayım kucağıma die tekrar doktorum nst bağladı ama sancim yatınca daha da korukleniyordu ozamana kadar bağırmayan ben beni kaldırın diye bağırmaya başladım doktorum 4 cm olursa herşey iyi ilerleyecek sabret dedi kas gevşetici sakinlestirici vereceğim ağrıların dinecek 15 dkligina dedi ve iğneyi vurdular beni kaldırdılar biraz zar zor dolandiktan sonra saat 4 gibi tekrar acikligima bakıldı ve 4 cm olmuştu ve sonrası ben yerlerde emekleyerek geçirdim ☺ annem yanımdaydı tuvaletin var diye bağırıyordum tuvalete oturdum kalkmak istemiyorum gelen birseyde yok o sırada annem kanamamin başladığını görüp ebeyi çağırdı beni zorla kaldırdılar ve açıkliga bakmak için yatirdilar veeeeeee ebe hemen catalaaaaaa bebek gelmiş demesi ile beni dogumhaneye aldılar 3 defa ikindin ve bebeğin saçı göründü tam 10. Ikinmamda bebeğimin çıkıp kucağıma verilmesi bir oldu saat 17.24 gece çocuğuma kavuştum doktorum bunun bi mucize olduğunu dualar olmasa yapamayacağımı söylüyordu hamdolsun Allaha 😊 ben bittim artık yeter dediğin anda çocugum geldi ama şuan yoğunbakımda 😭 kaninda enfeksiyon varmis ne olur dua edin çocuğuma biranönce kavuşayım çok zor onsuz 😭