Burcuxyz Yaş riskim 1:100 ama ikili test iyi çıktı buna rağmen yaptırmamı önerdiler ama yaptırsam mı yaptırmasam mı çok kararsız kaldım kafamı karıştırdılar :( herkes yaptırma diyor
PrensesimDoga Burcuxyz ben 36 yaşındayım. İkili. İyi çıktı , üçlüde 200 de bir ihtimal çıktı ve nifty yaptırdık.
nurcakir58 Burcuxyz bende riskliyim karnimdan su aldurdim kordomdan bagindan kanda aldirdim temiz cikdi
Burcuxyz Hulyarsln sen kaç yaşındasın bendede hersey normal çıktı sadece yaşım 38 olduğu için yaptırman iyi olur dediler ama kimse sorsam para tuzagı diyor yaptırma genlerimizde böyle bir sorun yok diyorlar
Burcuxyz PrensesimDoga bana üçlü dörtlü önermediler ikilim çok iyi çıktı 9000 gibi bişey ama yaştan dolayı iyi olur dediler ama çevremde herkes yaptırma diyor kararsız kaldım boşuna para gidecek diye yaptırsam da aldırır mıyım kötüyü düşünmek te istemiyorum
zuzulice Burcuxyz canım bende 38 yaşındayım bendede risk 50/1 çıktı iki doktorumunda ısrarıyla ben amniyosentez yaptırdım şükürler olsunki sorun cıkmadı fakat yaklasık bir ayım hep üzüntuyle gecti ve plesentan balından beri aşağıdaydı bu hafta başka bir doktora gittim biraz yaşlı bir doktor kordondan bebege giden kan akişim normalmi diye butun tahlil kağitlarımı gösterdim o bana amniyosentezi boşuna yaptırmişsın dedi çünki bütün değerler normaldi ve otuzbeş yaş üstü butun herkezde bu risk cıkacaktır dıktorun seni boşuna üzmüş dedi açıkcası bende rant kapısı gibi gördüm o doktorla konuşunca inşallah hepimiz sağlicakla kucağimiza aliriz canim🤲
Hulyarsln Burcuxyz 34 yaş,zaten yaş riski istatistiksel bir değer, diğer değerler normal ise gerekli olduğunu düşünmedim, yüz kadından biri d.sendromlu bebek dünyaya getirebilir istatistiği bana güvenilir gelmedi Allah’ın izniyle birşey olmaz 🤲
Eminecnblt Yaşım 27 ikili testim 1/9000 cıktı üçlü testim 1/108 çıktı iki tane daha doktora gösterdim birşey cıkmayacagını üçlü testte yanılma payının yüksek oldugunu söyledi ultrasonda bakınca herhangi bir risk görmediklerini söylediler. 4lü testi önerdiler onu yaptırdım sonucu daha gelmedi. Amniosentez yaptırmayacagım nifty de böyle cıkıp daha sonrasında saglıklı doğan milyonlarca bebek var allahın izniyle birşey olmaz🙏
Burcuxyz zuzulice canım aynen rant kapısı kesinlikle benimde hiç bir şeyde problem yok ikili test bile çok iyi çıktı sadece yaştan dolayı dediler korktum biraz ama downlu dedikleri bile sağlıklı doğuyor çok örnek var rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bende 16. Haftamdayım çoğunluğa uyup yaptırmayayım bende
birdirbir Benim de ikili tarama testim 190/1 riskli çıktı. Ambiyosentez önerdiler. Kabul etmedim. Nifty test o zaman dediler. O da 3000 lira. pahalı geldi. Ona vereceğim para ile çocuğumun ihtiyaçlarını karşılarım diye düşündüm. Ne de olsa her koşulda Doğum yapacağım. 🤷♀️ Ayrıntılı ultrasona girdim sadece. Olumsuz Bişey çıkmadı çok şükür. 29 haftalık olduk. İnş sağlıkla kucağıma alırım.
Burcuxyz birdirbir amin canım inş hepimiz saglıkla kucağımıza alırız iyi yapmışsın bende yaptırmayacağım Allah’ın hediyesi o bize hayırlısını nasip etsin
Burcuxyz Hulyarsln anladım canım tşk ederim yorumun için. Benimde 1:9000 falan çıktı ikili testim ultrasonda ense burun hersey normaldi çok şükür inş sağlıkla kucağımıza alırız 🌸