BalliVEannesi Kızlar 23+3teyim vajinamda iğne batması gibi hafif sancı gibi bir ağrı oldu sürekli bileniniz var mı çok korktum 🙁😞
Thesra BalliVEannesi Arada sırada olucak iğne batması gibi rahşm genişleyip büyüdüğü için oluyo kan vb gibi şeyler gelmediği sürece içini ferah tut
ozgesoy28 BalliVEannesi bende 23+5 bendede baskı gibi mi batma gibi mi bende de var yeni olmaya başladı 😔
Pinarlgn BalliVEannesi rahimin ve bebeğin büyümesinin pelvis kemiğine yaptığı baskı sonucu sinirler sıkışıyor buda iğne batıyormuş hissi yaratıyor
Gzdykpln Benim 34ten sonra basladi vajinal sancilarim bir doktorla gorus istersen canim yanlis yonlendirmeyeyim seni 🤔
BalliVEannesi Thesra yok çok şükür de genelde biraz kaşığıma giriyordu vajinada hissedince endişelendim.çok teşekkür ederim 🙏🏻❤
Kalkansongl ozgesoy28 bende 29 haftalıgım özellikle geceleri bende de oldugunu söyledim doktora ayakları altta oldugndan olur dedi kanama veya başka bişi olmadıgı sürece sıkıntı olmaz bol bol yat dedi doktorum bana
BalliVEannesi Geencanne Pinarlgn zamanlama açısından erken mi diye dedüşünüyor insan genelde daha geç yaşıyormuş hamileler sanırım 🤔
BalliVEannesi Kalkansongl genelde 30haftalıklarda oluyormuş seninki daha normal geldi bana onlar sağlıklı olsun da acısı sancısı hiç önemli değil tabi 🤗😍
Busranrunal Arkadaşlar ben 12 haftalık ikiz gebeyim benim de agriyo vajinam düşük tehlikem var arada kanamam oluyo onunla mi alakalı yoksa rahim genişlemesiyle?
BalliVEannesi Busranrunal bu tarz hamilelikte doktor sürekli yatmayı öneriyor diye biliyorum ama senin bir de ikizin var Allah bağışlasın 🙏🏻