Rabiaufuk Arkadaslar merhaba hamilelikten dolayı cıkan catlaklara sonunda çözüm buldum Göğüslerımde çok çatlaklar olusmaya baslamıstı Hindistanceviz yagı diye söylentiler duymustum onu alıcaktım aktarcıya gittiğimde bana dogumla alakalı catlak mı dediler ewet dedim bana TATLI BADEM YAĞI önerdiler 2-3 gündür bütün vücuduma sürüyorum çatlak olan yerlere ayrı 2-3 dk masaj yapıyorum we gerçekten etkisini görmeye başladım umarım sizde faydasını görürsünüz Hele ki dökülen matlaşan sertlesen saçlara da birebir ben duştan sonra 3-4 damla elime damlatıp saçımın her yerine yediriyorum fazlasını sürmeyin çünkü saçlarınız yağlı ve ıslak gibi kalır bu da sizi rahatsız edebilir..😊
mavipanterannesi Rabiaufuk Bende kaynanam vermiştş tatlı badem yağı sürüyodum sonra doktora sordun geçen kontrolumde acı badem yağı sür onun için dedi elimdeki bitsin onu alcam bakalım
PrensesimDoga Rabiaufuk ben en baştan beri tatlı badem yağı kullanıyorum. Dr her kremde tatlı badem yağı var bunu kullan yeter dedi. Daha çatlamadım. 30 olduk 🙏🏻
Rabiaufuk Lil Ewet canım kaşa felan da sürülüyor her yere etkisi farklı tabi kıllanma felan olmaz yani cnm ☺️
Gull9186 Tugbakaya ben kullandım Watsons da çok ısrarla sattılar sonuç iğrenç birşey gram nemlendirmiyor boşa para verdim ona
Rabiaufuk PrensesimDoga Bende kullanıyorum o kadar da para değil yani 13 ₺ ye aldım cokda faydasını gördüm yani
Htckny Rabiaufuk badem yağı tüylenme yapıyor bence dikkatli olun derim karnıma sürdüm 1 ay kadar falan tüylenme oldu
Ozderr Rabiaufuk en etkilisi kakao yağı uzun sure nemli tutan tek yag kendisidir baska bişey almaya baska seylere cok para vermeye gerek kalmıyor sayesinde 😊